اومده سر شبی میگم منع تردد شب یلدا از ساعت ۶ بعدازظهر بیا یا بریم خونه مامانمشون چون نزدیکه خونمونه یا خونه بمونیم میگه میریم خونه مامانم شبم میمونیم میخوابیم میگم من اونجا نمیام شبو بمونم (مادرشوهرم هر سری میرم فقط سعی داده بهم بفهمونه من بچه داری بلد نیستم همه اش دخالت میکنه تا حالا چند بار دعوا من و شوهرم افتاده به خاطرش ) هرچیزی هم میخواد بگه من نفهمن به ترکی میگه چون میدونه من بلد نیستم اصلا راحت نیستم میگم من دوست دارم شب تو خونه خودم بخوابم برگسته میکه خرف خوش حالیت ننیشه هرجا برم باید بیای زوره و میرم باهاش قهر کردم بیشعور حیف من که میخواستم براش کادو بکیرم کوفت رو میگیرم
𓆃ایران زمین𓄂 "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتابهایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتابهای تازهای بنویسد، فرهنگ تازهای جعل کند و تاریخ تازهای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان میخواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آنها ازروشنشدن ذهن زن میترسند؛چون میدانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*
خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن
خدایالطفا صدای دلمو بشنو و به من و همسرم فرزندی سالم و صالح عطا کن😔سپاسگزارم خدایا...من دلم لک زده برای اینکه مادر بشم دلم لک زده برای اینکه دستای نرم کودکم رو لمس کنم دلم لک زده برای اینکه حمومش کنم،بوش کنم دلم میخواد حالا که تو زندگیم انقدر سختی کشیدم این یکی رو دیگه انقد سخت نگذرونمخدایا در اینکه منو به خواسته ام میرسونی شکی ندارم اما حساب قلب گنجشکیِ منو ک داری من همسرمو با انرژی مثبت و قانون جذب بدست آوردم؛مطمئنم که بچمو هم جذب میکنمپس خدایا از همین الآن شکرگزار لطفت هستم و خواهم بود😊خدایا ممنون و سپاسگزارم ک در پس هر سختی برایم شادی آوردی🤗خدایا ممنون و سپاسگزارم که به من زندگی سرشار از آرامش و همسری مهربان و باعاطفه عطا کردی😘خدایا ممنون و سپاسگزارم که همیشه با منی😍😊دوستت دارم خدا🌹🙌🙌😙😚😘😍🙌🙌🌹خدای خوبم ممنون که به من لیاقت مامان شدن دادی😍😍امروز ۳۰ بهمن ۹۹ تست بتای من مثبت شد😍😍امیدوارم تویی که نی نی میخوای همین ماه مثل من سورپرایز بشی 🙏👪 متاسفانه جنینمو بخاطر اختلال در رشد باید سقط کنم،۲۲ اردیبهشت پایان رویای من😢
قصد دارم از فردا تا دو سه ماه هم با خودش هم با خانواده اش سرسنکین بشم مامانش هرجی بگه انگار با دیواره به رو خودم نمیارم بذار بدش بیاد با خودشم حرف نمیزنم بیشعور زورگو