2777
2789
عنوان

شوهر بچه ننه ،خاک بر سرش کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 26 پست
بچه رو بده مادرشوهرت تر وخشکش کنه وزحمتش بیفته گردنش اون وقت میفهمه یه من ماست چقدر کره داره

وای اون از خداشه بچه رو بدم دستش اصلا رعایت نمیکنن پدرشوهرم بچه رو بغلش میگیره بچه ام دو ماهشه اصلا پشت گردنش نمیگیره بد بغلش میکنه مادرشوهرمم که همه اش متلک میگه تو به بچه ام رسیدگی نمیکنی 😒

عیب نداره اینقدر سخت نگیر..مادرشوهر ایراد نگیره چیکار کنه شوهرت باید پشتت باشه فقط.بعدشم بخاطر سه رو ...

نه بابا فردا هم میخواد به زور از صبح تا شب ببرتم خونه مامانش 

شوهرم پشتم نیست خیلی کارا اونا کردن این نمیبینه برای دختر خودش خیلی چیزا رو خوب میدونن به عروس میرسه بده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا کرونا خره کیه

ماها داریم به پای شماها میسوزیم

منی ک دو ماهه نرفتم مادرمو ببینم

چرا؟؟؟

چون امثال شماها بجای اینکه بشینین تو خونه دعوا گرفتین ک کجا برین و کجا بخوابین

این محدودیتها فققققققط مال من و امثال منه

بعد تاپیک میزنم خدایی از اسفند پارسال تا الآن خونه ننه و باباتون یا خرید و مسافرت نرفتین؟! میاین میگین ناااااااااااااا من اصصصصصلا

آره شماها ک راست میگین

اینایی هم ک سر رفتن خونه ی مادر یا مادرشوهر دعوا دارن همش منم

بله من عذر میخوام

همتون درسته قوووورررررتم بدین منتظرم

خدایا لطفا صدای دلمو بشنو و به من و همسرم فرزندی سالم و صالح عطا کن 😔 سپاسگزارم خدایا...من دلم لک زده برای اینکه مادر بشم دلم لک زده برای اینکه دستای نرم کودکم رو لمس کنم دلم لک زده برای اینکه حمومش کنم،بوش کنم دلم میخواد حالا که تو زندگیم انقدر سختی کشیدم این یکی رو دیگه انقد سخت نگذرونمخدایا در اینکه منو به خواسته ام میرسونی شکی ندارم اما حساب قلب گنجشکیِ منو ک داری من همسرمو با انرژی مثبت و قانون جذب بدست آوردم؛مطمئنم که بچمو هم جذب میکنمپس خدایا از همین الآن شکرگزار لطفت هستم و خواهم بود😊خدایا ممنون و سپاسگزارم ک در پس هر سختی برایم شادی آوردی🤗خدایا ممنون و سپاسگزارم که به من زندگی سرشار از آرامش و همسری مهربان و باعاطفه عطا کردی😘خدایا ممنون و سپاسگزارم که همیشه با منی😍😊دوستت دارم خدا🌹🙌🙌😙😚😘😍🙌🙌🌹خدای خوبم ممنون که به من لیاقت مامان شدن دادی😍😍امروز ۳۰ بهمن ۹۹ تست بتای من مثبت شد😍😍امیدوارم تویی که نی نی میخوای همین ماه مثل من سورپرایز بشی 🙏👪 متاسفانه جنینمو بخاطر اختلال در رشد باید سقط کنم،۲۲ اردیبهشت پایان رویای من😢
نه بابا فردا هم میخواد به زور از صبح تا شب ببرتم خونه مامانش  شوهرم پشتم نیست خیلی کارا اونا ک ...

پس از یجایی تو خودت نریز مقابله ب مثل کن بزار بفهمن بد بده ن ک خوبو بد میکنن

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
اصلا نرو هیچ جا. خونه خودتون بمونید. بگو کروناست. حالا که واکسن اومده حیفه آدم کرونا بگیره خدایی نکر ...

کاش میشد میخواد به زور ببرتم تنها کاری میکنم محل به خود و خانواده اش نمیدم تحت هیچ شرایطی بچه امم به مادرشوهرمم نمیدم 

چقد بد حرف میزنی در مورد شوهرت این چ ادبیاتیه آخه چیه همش مادرشوهر مادرشوهر مادرشوهر خو شوهر نکنی ...

ببخشید چیز بدی نگفتم اگه سر شما هم می اومد بدتر میکردی امیدوارم شما شوهر خوب کنی شوهر بچه ننه گیرتون نیاد 

اشتباههههههه چرا تو لال بشی اونا لال شن جواااب بده اونا بدشون بیا د حس بد بکنن خودتو سرکوب نکن.شوهرت ...

شوهرم خیلی زورگویه مجبورم میکنه بمونم میخوام سرسنگین باشم باهاشون

اصلا کرونا خره کیه ماها داریم به پای شماها میسوزیم منی ک دو ماهه نرفتم مادرمو ببینم چرا؟؟؟ چون ا ...

واه عزیزم خوب پاشو برو خونه مامانت شما اگه نمیری میترسی اون بگیرن من به شخصه خونه مامانم میرم خونه مادرشوهر هم به اجبار شوهر ولی خیابون یا بیرون ماههاست نرفتم حالا شما نمیرید مشکل خودتونه قرار نیست بقیه مثل شما باشن که حالا طلبکارید 

واه عزیزم خوب پاشو برو خونه مامانت شما اگه نمیری میترسی اون بگیرن من به شخصه خونه مامانم میرم خونه م ...

به به چه منطقی

پس ستاد مبارزه با کرونا خره ک محدودیت گذاشته

احترام گذاشتن به قوانین رو هم بالاخره یاد گرفتیم

مشکل منه؟؟؟یا مشکل همه ی مررررردم دنیااااا

چرا قضیه رو تقسیم کردیش

وقتی میگه نرو یعنی همه نرن

نه اینکه رفتن و نرفتن من مشکل منه

هممون باید یه مدت خونه پدرو مادرمون نریم تا زنجیره ی کرونا قطع بشه

میترسم ک مادرم بگیره؟؟؟؟خب مسلمه ک میترسم

شما مثل اینکه کرونارو جدی نگرفتی

خدایا لطفا صدای دلمو بشنو و به من و همسرم فرزندی سالم و صالح عطا کن 😔 سپاسگزارم خدایا...من دلم لک زده برای اینکه مادر بشم دلم لک زده برای اینکه دستای نرم کودکم رو لمس کنم دلم لک زده برای اینکه حمومش کنم،بوش کنم دلم میخواد حالا که تو زندگیم انقدر سختی کشیدم این یکی رو دیگه انقد سخت نگذرونمخدایا در اینکه منو به خواسته ام میرسونی شکی ندارم اما حساب قلب گنجشکیِ منو ک داری من همسرمو با انرژی مثبت و قانون جذب بدست آوردم؛مطمئنم که بچمو هم جذب میکنمپس خدایا از همین الآن شکرگزار لطفت هستم و خواهم بود😊خدایا ممنون و سپاسگزارم ک در پس هر سختی برایم شادی آوردی🤗خدایا ممنون و سپاسگزارم که به من زندگی سرشار از آرامش و همسری مهربان و باعاطفه عطا کردی😘خدایا ممنون و سپاسگزارم که همیشه با منی😍😊دوستت دارم خدا🌹🙌🙌😙😚😘😍🙌🙌🌹خدای خوبم ممنون که به من لیاقت مامان شدن دادی😍😍امروز ۳۰ بهمن ۹۹ تست بتای من مثبت شد😍😍امیدوارم تویی که نی نی میخوای همین ماه مثل من سورپرایز بشی 🙏👪 متاسفانه جنینمو بخاطر اختلال در رشد باید سقط کنم،۲۲ اردیبهشت پایان رویای من😢
به به چه منطقی پس ستاد مبارزه با کرونا خره ک محدودیت گذاشته احترام گذاشتن به قوانین رو هم بالاخره ...

عزیزم من میرم و به بقیه هم آسیب نمیزنم چون فقط خونه مادرم میرم دوست دارم برم خوب شما میترسی مادرتون بگیره نرو به من چه دنبال کسی هستی باهاش بحث کنی ها من حوصله بحث کردن ندارم برو یکی رو پیدا کن که حوصله داشته باشه اه