2777
2789

سلام دوستان عزیزم خوبین

ببخشید من از حموم اومده بودم داخل اتاقم بودم که لباسام رو بردارم برم اتاق روبه رو ایی بپوشم  بد پسر عموم اومد داخل آشپزخونه دیدش جوری بود که من برم داخل اتاق میدید بد منم نمیدونستم اومده بد من اومدم رد بشم برم اتاق فهمیدم اومده بد فکرکنم از پشت کمرم رو دیده میشه راهنماییم کنین که گناهم چیه اصلا گناهی مرتکب شدم ؟ 

مرسی 

سلام وقتتون بخير مادامي كه شما كاري رو از روي عمد و قصد انجام نداده باشيد گناهي مرتكب نشديد😇

💫الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ 💫                                                                   عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بعد نوشتی ، اولا که از امد نبوده دوما یه نظر حلاله😂

من یبار تو حموم مشغول شستشو بودم یکی درو باز کرد صابون برداره نمیدونست من اونجام🤐هنوز یادم میفته چندشم میشه

واسه سلامتی یکی از اعضای خانوادم دعا کنید ممنون🌱🩵
مرسی عزیزم 

عزیزم اگه حتی احتمال میدادین که نامحرم باشه و ممکنه شما رو ببینه باید احتیاط میکردین ولی اینکه اصلا خبر نداشتین فکر نمی‌کنم گناه باشه 

برای منم خیلی این مواقع پیش اومده معمولا استغفار میکنم بعدش

عزیزم اگه حتی احتمال میدادین که نامحرم باشه و ممکنه شما رو ببینه باید احتیاط میکردین ولی اینکه اصلا ...

مرسی عزیزم 

اخه بابام خونه بود فکرکردم بابامه بد فهمیدم بابام نیومده امدم رد بشم دیدم