2777
2789

بگم🤦🏻‍♀️😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو😂😂😂

نه زشته☹️😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

خودم ی بار با رفیقم رفتیم کیک بخریم رفیقم ی کیکو دید خوشش اومد .اومد بگه اقا سایز کیک چنده .خیلی معذرت میخوام میگه اقا سایزتون چنده 😎.من ک سقفو نگاه میکردم دوتا شاگردای مغازه پهن شدن😂😂😂😂😂

من دارم جدا میشم اومدم خونه بابام اجی کوچیکم میگه بیا بریم خونتون گفتم من ک با شوهرم قهرم نمیشه برم خونش خونش رامون نمیده یهو گفت مگه با من قهره شوهرت ها ؟ من میخام برم پیش شوهرت خونتون 😂😂😂

میدونم نام کاربریم درستش گرگ بالان دیده هست لطفا اینقد ریپلای نکنین وقتی اسمو مینوشتم هر کاری کردم یادم نیومد فک کردم باران باید بنویسم 

یبار زمستون بود برف تا روی جوب آب رو پوشونده بود در حدی که جوب دیده نمیشد من میخواستم برم دانشگاه منتظر اتوبوس بودم دوستمم یکی دو تا ایستگاه زودتر سوار میشد و جای پنجره میشست که من ببینمش سوار شم. اتوبوس اومد من اومدم برم سوار شم جوب و ندیدم تا کمر رفتم تو جوب😭😭😭 همه داشتن نگام میکردن از تو اتوبوس تا کمر تو برف بودم فقط دستام بیرون بود🤣 تا جایی که اتوبوس دور میشد میدیدم دوستم داره میخنده😁بعدس دوتا دختر مدرسه ای اوردنم بیرون