2777
2789
چی بگم عزیز دلم . حالم از مردای ظاهر بین بهم میخوره . دوستی دارم ۱۹ سالشه . اینقدر پیشم گریه کرده حا ...

به نظرم مرد های ظاهر بین بی لیاقت هستن 

دوستت لیاقتش بیشتر از این حرفاس با حرفای مثبت و سرگرم کردن خودش حرس بی لیاقتی شوهرشو نخوره البته ما تو زندگیه اون فرد نیستیم 

انشاالله خدا کمکش کنه 

خدای من شنوای دعاست 
ی جوری میگید مرد تو سایته ادم یاد این حاج خانوم تسبیح ب دستا میفته ک تو مهمونیا میگن خانوما مرد اومد ...

ازینا ک میگن مگه دختر بچه با پسر بچه بازی میکنه😐(بچه مذکور 2 ساله میباشد)😐😐😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم مرد های ظاهر بین بی لیاقت هستن  دوستت لیاقتش بیشتر از این حرفاس با حرفای مثبت و سرگرم ...

من نزدیک 4.5 ماه trxکار کردم ک باتوجه ب شرایط الان دیگه نمیرم اسکات خیلی میرفتیم و یکیش کرانچ پا بود فکنم

من الان تو خودنه حرکت الاغی ب بغل هم میرم و ب عقب حرکت گربه گاو هم خوبه با پل باس.ن

ی حرکتم هست اسمشو نمیدونم دراز میکشی ی پا خم ی پارو بالا نگه میداری و با پای خم ضربه ب بالا میزنی نمیدونم متوجه منظورم میشید یا ن😊

من نزدیک 4.5 ماه trxکار کردم ک باتوجه ب شرایط الان دیگه نمیرم اسکات خیلی میرفتیم و یکیش کرانچ پا بود ...

اره گلم 

تو این مدت به اون نتیجه دلخواهت رسیدی 

خدای من شنوای دعاست 
اره گلم  تو این مدت به اون نتیجه دلخواهت رسیدی

من حدفم لاغری شکم و پهلوم بوده با یکم بغل ران ک بله ب نتیجه رسیدم چربی پهلوم اب شد نا خود اگاه پایین تنم بیشتر ب چشم اومد(ن اون چشم البته)