2777
2789
عنوان

لیزیک

124 بازدید | 8 پست

لیزیک چشم درد داره؟دردش رو توصیف کنید

حتمن باید نمره چشم خیلی بالا باشه تاعمل شه؟

هزینش چقدره؟

برا ارامش دلم صلوات میفرستی؟!؟! برای همتون فرکانس مثبت میفرستم♥️

سوزش داره .در موردش تو گوگل چیزی نخون میترسی 😁اگ شماره چشم بالا باشه بهتره چون برگشت نداره .

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
سوزش داره .در موردش تو گوگل چیزی نخون میترسی 😁اگ شماره چشم بالا باشه بهتره چون برگشت نداره .

مثلا بالا چقد؟

واقعا نخونم؟😰

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شماره چشم هرچی باشه انجام میشه 

و اینکه ۵ دقیقه عمل طول میکشه و چند وقیقه بعد عمل چشمات مثل اینه که چیزی داخلشه وبعدش خیلی خوبی و مسکن و اینا میخوری و نور نباید به چشمات بخوره و عینک طبی برای داخل افتاب میزنی 

در کل محشره بدون درد

من نشستم تو بری می بخری برگردی    ترسم این است که مسلمان شده باشی جایی  
مثلا بالا چقد؟ واقعا نخونم؟😰

سن اگ بالاتر باشه و شماره چشم ثابت شده باشه عالیه .ن نخون 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
شماره چشم هرچی باشه انجام میشه  و اینکه ۵ دقیقه عمل طول میکشه و چند وقیقه بعد عمل چشمات مثل ای ...

دخترداییم ک لیزیک کرده بود چشماش هی میگفت انگار سوزن دارن میکنن تو چشمام و اشک یواشکی ازچشماش میریخت این منو خیلی میترسوند

دخترداییم ک لیزیک کرده بود چشماش هی میگفت انگار سوزن دارن میکنن تو چشمام و اشک یواشکی ازچشماش میریخت ...

من نامزدم انجام داد والان میگه بهترین تصمیم گرفتم 

من تمام لحظه پیشش بودم دردش ۵ دقیقه بود اینم بعد عمل بعدش باهم اومدیم بیرون 

خودمم میخام انجام بدم 

خیلی خوبه

من نشستم تو بری می بخری برگردی    ترسم این است که مسلمان شده باشی جایی