2777
2789
عنوان

چله سوره یاسین برای حاجت روایی

154 بازدید | 17 پست

خانمهاکسی تمایل داره چله سوره یاسین شرکت کنه اسمشوبگه تکمیل بشیم شروع کنیم.

دوراز هیاهوی جهان آرام و بی صدا♡ #دوستت_دارم ...♡ ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم بنویس انشالله همه حاجت روا بشن دعا کنید این ماه بی بی چکم مثبت شه 🙏🙏😭😭

چه خوش است انتظار تو🤰🤰🤰🤰❤❤❤برای سلامتی تو دلیم صلوات میفرستی 🙏خدایا شکرت بابت این معجزه ی بزرگ تو زندگیم 🤲🤲
عزیزم منم بنویس انشالله همه حاجت روا بشن دعا کنید این ماه بی بی چکم مثبت شه 🙏🙏😭😭

انشالله عزیزم دعاکنیدمنم شنبه میرم سونوقلب کوچولدم تشکیل شده باشه

انشالله عزیزم دعاکنیدمنم شنبه میرم سونوقلب کوچولدم تشکیل شده باشه

ای جان انشالله تشکیل میشه صحیح و سالم بغلش میگیری بارداری برای منم دعا کن انشالله حاجت روا بشی به حق علی🙏🙏

چه خوش است انتظار تو🤰🤰🤰🤰❤❤❤برای سلامتی تو دلیم صلوات میفرستی 🙏خدایا شکرت بابت این معجزه ی بزرگ تو زندگیم 🤲🤲
ای جان انشالله تشکیل میشه صحیح و سالم بغلش میگیری بارداری برای منم دعا کن انشالله حاجت روا بشی به حق ...

چشم حتما

بارداری شما؟

چشم حتما بارداری شما؟

نه عزیزم میگم که دو ساله منتظرم این ماه آمپول زدم دعا کن بی بی چکم مثبت شه چند روز دیگه 

نه عزیزم میگم که دو ساله منتظرم این ماه آمپول زدم دعا کن بی بی چکم مثبت شه چند روز دیگه 

انشالله بحق فاطمه زهراکه مامان بشی

انشالله بحق فاطمه زهراکه مامان بشی

قربونت برم من انشالله از کی سوره ی یاسین رو شروع کنیم ؟؟

قربونت برم من انشالله از کی سوره ی یاسین رو شروع کنیم ؟؟

عزیزجون بایدچهل نفربشیم فعلا ۷نفریم

ببین اگه میتونی دوستااشناهات کسی میخونه بگوبهش

به منم بگوکه اسمشوبنویسم تکمیل که شدیم شروع کنیم