2777
2789
عنوان

قایم کردن گوشی

801 بازدید | 15 پست

شوهرم داشت با یکی چت میکرد تا من اومدم گوشیو خم کرد بعدم صفحه رو خاموش کرد انداخت کنارش نزدیک خودش بعدم فحش داد گفت اینا همش کارشون بمن میوفته بهتره جواب ندم  

میدونم کار درستی نیست ولی خب دلیل خم کردن گوشیش چی بوده؟ چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا رودروایسی ندارم با شوهرم .همون لحظه خیلی جدی میگم نشونش بده  چون شک افتادن به جونم خیلی ...

باور کن دفعه اولش نیست.. میگم ببینم میگه شکاکی و بعدش دعوامون میشه میگه مگه من باید به تو جواب پس بدم 

باور کن دفعه اولش نیست.. میگم ببینم میگه شکاکی و بعدش دعوامون میشه میگه مگه من باید به تو جواب پس بد ...

خب من اگر شوهرم همون لحظه نشون نده خرخرشو میجوئم

نشون ندادن دلیل بر شکاک بودن ما نیست 

دلیل بر پنهون کاریه خودشونه 

والا نمیدونم بعضیا اینقد خوشبختن باورشون نمیشه همچین مشکلاتی وجود داشته باشه. شایدم چیزی نیست

چرا خب باور میکنم ولی شماشک کردی عزیزم. قرارنیست به همه وهمه چیزبدبین شیم؟؟ درسته؟؟