2777
2789
عنوان

جراح بينى خوب در شيراز

173 بازدید | 12 پست

ميشناسيد بهم معرفى كنيد لطفا ؟

كارش طبيعى باشه

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
من کار روشنی رو دیدم خوشم اومد

مشاوره حضورى دارن؟

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر دو هم انلاین هم حضور

ممنون دوست عزيز

از هزينش اطلاعى داريد؟

مشاوره حضورى دارن؟

الان انلاین مشاوره گذاشته منم طبیعی میخوام الان کروناست نمیتونم برم مطب گردی کاراشونو ببینم منم دنبال دکتر خوبم شما تا چه حد تحقیق کردی؟

نه به اقایی  نه به شوشویی   نه به کراش و رل 
الان انلاین مشاوره گذاشته منم طبیعی میخوام الان کروناست نمیتونم برم مطب گردی کاراشونو ببینم منم دنبا ...

تحقيق در حد سرچ هاى اينستا

بايد از نزديك ادم بره نمونه كارهاشونو ببينه

دو تا از اطرافيانم پيش دستغيب و ساريخانى عمل كردن دستغيب كارش قشنگتر شده

هر دو بينى هم استخونى بوده

دوست من بینی گوشتی رو 17تومن گرفت نمیدونم دقیق چنده اما گرون میگیره

من حاضرم بيست بدم ولى بعدش قشنگ بشه و از عمل پشيمون نشم 

از مشكلات تنفسى بعدشم ميترسم

تحقيق در حد سرچ هاى اينستا بايد از نزديك ادم بره نمونه كارهاشونو ببينه دو تا از اطرافيانم پيش ...

منم تعریف روشنی رو زیاد شنیدم همین حدود ۱۷ تا میگیره دکتر افشین باقری هم هست واسه بینی گوشتی اون حدودا ۲۰ میگیره 

نه به اقایی  نه به شوشویی   نه به کراش و رل 
دوست من بینی گوشتی رو 17تومن گرفت نمیدونم دقیق چنده اما گرون میگیره

ادرس پيجشو داريد بذاريد؟

منم تعریف روشنی رو زیاد شنیدم همین حدود ۱۷ تا میگیره دکتر افشین باقری هم هست واسه بینی گوشتی اون حدو ...

باقرى هم طبيعى عمل ميكنه؟

بينى من هم تقريبا گوشتيه