2777
2789
عنوان

جواب این کار چیه؟؟

147 بازدید | 20 پست

من و همسرم یه قانونی گذاشتیم که ۴ شنبه هارو با دوستامون بگذرونیم و بقیه روزای هفته رو باهم بگذرونیم

یک هفته پیش ۴ شنبه بود و همسرم کناره دوستاش بود ولی من اونروز جایی نرفته بودم زنگ زدمو یه جوری باهام حرف زد انگار میخاست جلوی دوستاش زن ذلیل جلوه داده نشه یا جلوی آدم خاصی درحالی که قبلا جلوی بقیه ام باهام مثله توی خلوتمون بود شب که اومد خونه همه چی مثله همیشه بود منم چیزیو به روی خودم نیاوردم و گذاشتم توی دلم بمونه تا به وقتش بهش بگم

امشب دوباره کنار دوستاش بود چند دقیقه پیش زنگ زدم بهش دوباره همون رفتارا اما چند دقیقه بعدش خوب شد یه حرفی بهم زد بهش گفتم چقد تازگیا بی ملاحضه شدی گفت مگه چیکار کردم عزیزم گفتم هیچی بعد گفت خب بگو بدونم که دیگه تکرارش نکنم گفتم بعدا راجبش حرف میزنیم بعد گفت باشه خیییلی اروم گفت دوست دارم درحالی که همیشه بلند میگفت بعد بدون جواب من تلفنو قطع کرد اینم بگم که واقعا من و همسرم خیلی همو دوست داریم بخاطر همین این رفتارش برام عجیبه و از طرفی دلم نمیخاد منعش کنم و براش خط و نشون بکشم وگرنه زیاد با دوستاش موافق نیستم و اینم مطمئنم که پای دختری وسط نیست چون تصویری صحبت کردیم

الان میخام بهش پیام بدم یجوری که نه ناراحت بشه نه بی احترامی کنم بهش و کاملا منطقی باشه لطفا راهنماییم کنید ببخشید یخورده طولانی شد❤⚘

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...

بابابیخیال چرا هر سری ک میره پیش دوستاش زنگ میزنی الانم پیام بدی ممکنه باز اعصابش خورد شه هیچ مردی خوشش نمیاد وقتی پیش دوستاشه زنش زنگ بزنه

یه روزی به همه ی اهدافم میرسم.میگی نه؟؟ بشین و نگاه کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این قانونیه که خودتون گذاشتین و اینکه خودتون چون با دوستاتون وقت نمیگذرونین قرار نیست اونم این کارو بکنه

ایشون تقصیری نداره به نظرم

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی  
بابابیخیال چرا هر سری ک میره پیش دوستاش زنگ میزنی الانم پیام بدی ممکنه باز اعصابش خورد شه هیچ مردی خ ...

خب واقعا دلمو شکوند با این کارش☹

نمیخام مثل دفعه قبل چیزی نگم میخام بدونه ک اشتباه بوده کارش

این قانونیه که خودتون گذاشتین و اینکه خودتون چون با دوستاتون وقت نمیگذرونین قرار نیست اونم این کارو ...

من خودمم وقت میگذرونم و هیچوقت سعی نداشتم جداش کنم از دوستاش ففقط رفتار کارای اخیرش برام عجیبه

خب واقعا دلمو شکوند با این کارش☹ نمیخام مثل دفعه قبل چیزی نگم میخام بدونه ک اشتباه بوده کارش

ببین با این سیاستا پیش بری دفعه بعد نمیگه عزیزم بگو تکرارش نکنم میگه ناراحتی باشه اوکی بای

نباید رو مخش بری کتاب بخون مردارو بشناسی

شوهر منم پیش همکار ها خیلی سرد رفتار میکنه در حدی که میگن اینو تو چجوری تحمل می کنی 

ولی تو خونه یه ادم دیگه است 

خانمی ۲۶ ساله       عاشق شغلمم   خیلی کمک کردن و تبادل نظر کردن را دوست دارم
خوب شما نباید چون خودت نرفتی به همسرت زنگ میزدی , ایشون طبق قرار خودتون ۴ شنبه ها آزاده

من خودمم رفتم ولی دلم براش تنگ شده بود خب😶

شوهر منم پیش همکار ها خیلی سرد رفتار میکنه در حدی که میگن اینو تو چجوری تحمل می کنی  ولی تو خو ...

ابان دقیقا داستان منم همینه

میخام بهش پیام بدم چی بگمممم:(؟

بعدم مردا حوصله ی هی قیافه اومدنو ندارن ک هی بگی ناراحتم اون بگه چراا چیشده تو نگی اینجوری ناراحتیات لوس میشه بعد ی مدت اگ واقعا ناراحت باشی جدی نمیگیره

ببین با این سیاستا پیش بری دفعه بعد نمیگه عزیزم بگو تکرارش نکنم میگه ناراحتی باشه اوکی بای نباید رو ...

میشناسمش بابا اینجوری نیست خب الان میخام بهش بگم که دیگه تکرار نکنه پشت تلفن چون جوابه اماده ای نداشتم بگم گفتم شاید بد مطرحش کنم که ناراحت بشه گفتم یخورده فکر کنم اما الان هیچ جوابی پیدا نمیکنم که هم منطقی باشه هم ناراحت نشه