من و همسرم یه قانونی گذاشتیم که ۴ شنبه هارو با دوستامون بگذرونیم و بقیه روزای هفته رو باهم بگذرونیم
یک هفته پیش ۴ شنبه بود و همسرم کناره دوستاش بود ولی من اونروز جایی نرفته بودم زنگ زدمو یه جوری باهام حرف زد انگار میخاست جلوی دوستاش زن ذلیل جلوه داده نشه یا جلوی آدم خاصی درحالی که قبلا جلوی بقیه ام باهام مثله توی خلوتمون بود شب که اومد خونه همه چی مثله همیشه بود منم چیزیو به روی خودم نیاوردم و گذاشتم توی دلم بمونه تا به وقتش بهش بگم
امشب دوباره کنار دوستاش بود چند دقیقه پیش زنگ زدم بهش دوباره همون رفتارا اما چند دقیقه بعدش خوب شد یه حرفی بهم زد بهش گفتم چقد تازگیا بی ملاحضه شدی گفت مگه چیکار کردم عزیزم گفتم هیچی بعد گفت خب بگو بدونم که دیگه تکرارش نکنم گفتم بعدا راجبش حرف میزنیم بعد گفت باشه خیییلی اروم گفت دوست دارم درحالی که همیشه بلند میگفت بعد بدون جواب من تلفنو قطع کرد اینم بگم که واقعا من و همسرم خیلی همو دوست داریم بخاطر همین این رفتارش برام عجیبه و از طرفی دلم نمیخاد منعش کنم و براش خط و نشون بکشم وگرنه زیاد با دوستاش موافق نیستم و اینم مطمئنم که پای دختری وسط نیست چون تصویری صحبت کردیم
الان میخام بهش پیام بدم یجوری که نه ناراحت بشه نه بی احترامی کنم بهش و کاملا منطقی باشه لطفا راهنماییم کنید ببخشید یخورده طولانی شد❤⚘