2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

211 بازدید | 4 پست

سلام من هفته ششم بارداری هستم امروز یهویی خونریزی کردم رفتم سونوگرافی بهم گفت ساک حاملگی تشکیل شده ولی پوچه 15میلی متره در حالیکه باید 20 باشه و هماتوم بوده علت خونریزی به پزشکم که زنگ زدم گفت هر دوازده ساعت پروژسترون بزن و ده روز دیگه سونوگرافی مجدد انجام بده

کسی بوده که صبر کرده بعد تشکیل شده جنین؟ 

در همه حال شکر خدا

از من پوچ بود تو هفته ۶ 

تا هفته ۱۱ هم صبر کرد دکترم

البته بدون هیچ دارویی چون خونریزی و درد هیچی نداشتم 

ولی تشکیل نشد و سقط کردم

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خاله م دقیق نمیدونم چندهفته بود ک توی خونه افتاده بود خونریزی اونقد شدید که سرامیک خونش هم پراز خون شده میگه سرپا وایساده بودم مات نگای زیر پام میکردم زنگ زده بود شوهرش اومده بود خونه میگه داشتم مث ابربهار گریه میکردم رفتم دکتر سونو انجام داد گفته بوده چیزی معلوم نیست بخاطر خونریزی ولی بارداریت با این وضع خونریزی منتفیه.دیگه ب خیال اینکه یقط شده یا بارداری پوچ بوده بیخیال تا اینکه دو هفته بعد میره سونو درکمال ناباوری بش گفته بودند جنینت سرجاشه

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
دختر خاله م دقیق نمیدونم چندهفته بود ک توی خونه افتاده بود خونریزی اونقد شدید که سرامیک خونش هم پراز ...

الان دخترش دو سالشه..خودش ک نعریف میکرد میگف یا دوقلو بوده یکیش سقط شده بوده یا واقعا معجزه بوده با اینهمه خونریزی 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢