2777
2789
عنوان

یک پیشنهاد ..

178 بازدید | 23 پست

اطرافیان خودتون رو لیست کنید 

بنویسید چه کسی چه چیزی میخواد 

بعد ببینید چقدر براش تلاش میکنه در روز 

اگر متناسب با خواستش تلاش نمیکنه 

پس بهانه هاش الکیه

من دیگه‌ خسته شدم از بهانه های بقیه

سعی کنیم اینجوری نباشیم 

وات..........................................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهوم درسته

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍

پیشنهاد بهتر اینه که خواسته هامونو بنویسیم ابزار مدت زمان مقدار تلاش و برنامه ریزی رو بنویسیم و بهش عمل کنیم اگر نکنیم طبیعتا ذوق و علاقه ی زیادی به رسیدن به خواسته ها نداریم که همان ضعف اراده است😉

یه دی ماهی❄❄🌬 فقط خدا ❤فقط خدا عشق منه،دلم واسه اون میزنه،من خوشبختی رو دارم،فقط خدا عشق منه یه نگاش عمره منه،با بودنش حس میکنم دنیارو دارم،بازم چشای من سوگو ماتم میگیره،دل من بدون تو آروم و آروم میگیره!همون طور که بی تو مرد آمده ام به سمت پذیرا باش مرا دوباره صفا ده قلبم را عشق فقط تویی خداااااااااااااااا!  😘😘  درحال حفظ قرآن به امید حافظ قرآن شدن😍😍😍😍
پیشنهاد بهتر اینه که خواسته هامونو بنویسیم ابزار مدت زمان مقدار تلاش و برنامه ریزی رو بنویسیم و بهش ...

خیلی عالیه👍

من تلاش میکنم برای هدف هام 

ولی میبینم اطرافیان پر از انرژی منفی 

بعد نشستم فکر کردم ببینم شاید راست میگن 

اومدم پسر عمه خودم رو چک کنم 

دیدم سال 93 کنکور انسانی داده رتبش با سهمیه منطقه 3 شده 10 هزار رفته معلمی بعد الآن همه چیرو داره میندازه گردن جامعه و... 

بعد رفتم دیدم اگر کل ساعات اون کنکور رو ول کنی 

فقط هر درس رو 20% زده باشی باز رتبه میاد زیر 5000  تو سال 93

چند نفر دیگه هم بررسی کردم 

مثلا از خویشاوندان یکی رفته بورس میگه کلی ضررم بعد میگه تقصیر فلان و فلانه 

بعد نکاه میکنم میبینم هیچی بلد نیست از بورس 

واقعا دیگه تصمیم دارم اصلا بها ندم به حرف این آدم هایی که فکر میکنن جواهر هستن و اگر به هدف نرسیدن پس مشکل هزار جور مسئله دیگه است

خیلی عالیه👍   من تلاش میکنم برای هدف هام  ولی میبینم اطرافیان پر از انرژی منفی  ...

ببینید تو خودتی خودت نه دیگران قرار نیس اتفاق هایی که برای اطرافیانت افتاده برای تو هم بیفته!من بر اندازه تلاش و برنامه ریزی در آینده جواب خواهم گرفت نه با نشستن به اندازه تلاش و اراده اونایی که گردن دیگران میندازن خودشون این عمل رو به انجام رسوندند افراد موفق به حرف دیگران گوش نمیدن از افراد بزرگ و موفق ایده گرفته و براساس استعداد و علاقه و میزان تلاششون به موفقیت می رسند

هدفتو انتخاب کن    توکل کن به خدا تو این راه سختی رو بکش و با گوش دیگه حرف دیگرونو بنداز دور تلاش و برنامه ریزی به آرزو ها و خواسته هات فک کن و اینکه وقتی به خواسته هات برسی چقدر خوشحال میشی  

ببینید تو خودتی خودت نه دیگران قرار نیس اتفاق هایی که برای اطرافیانت افتاده برای تو هم بیفته!من بر ا ...

من خیلی وقته به این نتیجه رسیدم👍

من فقط واقعا دلم به حال این افراد میسوزه 

که دارن کلی حرص میخورن و عصبی هستن و خودشون و خونوادشون رو آزار میدن و همیشه دنبال بهانه هستن 

واقعا نمیدونم اینا تا کجا میخوان به این کار بهانه تراشی ادامه بدن 

اینقدر زیاد شدن متاسفانه که آدم اعصابش به هم میریزه که آخه این همه آدم بدون برنامه و تلاش کم و در عوض پر توقع؟!! مگه میشه آخه

الآن هم که با هر کی حرف میزنی شروع میکنه بهانه تراشی 

نمیدونم 

شاید اینا هم روزی متوجه بشن و شاید تا ابد خودشون رو گول بزنن

به هرحال برای من فرقی نمیکنه 

ولی سخته ببینی اطرافت اونم نه یک نفر و دو نفر بلکه صد ها نفر دارن اینجوری خودشونو گول میزنن

من خیلی وقته به این نتیجه رسیدم👍 من دلم به حال این افراد میسوزه  که دارن کلی حرص میخورن و ...

اینا هر کدوم مثل تو یک نفرن که کنار هم اومدن شدن میلیون ها تو سعی کن عضوشون نشی اینجا کاربران زیادی هس و همچنین در دنیای واقعی هم اگه یک نفر باشه اما پر انرژی و امید میتونه همیشه منفی هارو دور کنه ازتون  

اینا هر کدوم مثل تو یک نفرن که کنار هم اومدن شدن میلیون ها تو سعی کن عضوشون نشی اینجا کاربران زیادی ...

😅

نگران نباشید من خیلی وقته تصمیم گرفتم و دارم عملی میکنم 

به خنده های بقیه هم توجه نمیکنم 

چون به هرحال فلسفه کارهامو از قبل برای خودم درآوردم

😅 نگران نباشید من خیلی وقته تصمیم گرفتم و دارم عملی میکنم  به خنده های بقیه هم توجه نمیکنم&n ...

آقای به خدا من نگران نیستم ناراحت نباشید

آفرین وقتی به موفقیت رسیدید زنگ بزنید سیمان بیارن دهن آسفالت واقعا دارم میگم

زندگی زیباست 

واقعا حیفه که زشت دیده بشه 

گاهی یه روز سفیده برای همه 

گاهی یه روز سیاه 

نه همیشه سیاهه نه همیشه سفید 

بازی شطرنجه دیگه 

وقتی ازش لذت میبری که اینجوری چهارخونه باشه برات

وگرنه دیگه بازی لذت نداره😊