2777
2789
عنوان

بیکاری😭😭

255 بازدید | 23 پست

شوهرم ۶ ماهه بیکاره...ی تصادف کوچولو کرد و دوتا از مهره های دیسکش زد بیرون...الان خیلی خوب شده و دیگه کمر درد نداره اما عادت کرده و سرکار نمیره و منتظره باباش بش پول بده😭

کلی قرض بالا آوردیم و قسط و ....

بخدا الان چند وقته اصن لباس نگرفتم

اما عین خیالش نی😔میگه کار نیست چیکار کنم

شغلش آزاده و سرمایه برای شروع کار نداره

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

چقد درکت میکنم.ماشین اگه دارید بفرستش اسنپ آژانس

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقد درکت میکنم.ماشین اگه دارید بفرستش اسنپ آژانس

نمیره بخدا کلافه شدم

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔
پدرشوهرتون پول میده این چند وقته؟

ای خواهر...ماهی ۵۰۰ تومن میزاره تو جیبش عین بچه ها

بزن پرتش کن بیرون بر عکس شوهر من انقد بیرونه کار میکنه مریض شد در حد مرگ یه روز خوابید بازم فرداش پا ...

خوش بحالت

عه شوهر تو حالا کمرش مشکل داره از من ک سالم هست یه کوفتی تو خونه ندترم یه نون یه برنج مرغ  ندارم پس دررد من چی نمیتونم لباس بخرم 😏😕😔

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
نمیشه که بگو کار نمیاد دنبالت خودت باید بیفتی دنبالش  بچه ندارید

ن نداریم عزیزم

عه شوهر تو حالا کمرش مشکل داره از من ک سالم هست یه کوفتی تو خونه ندترم یه نون یه برنج مرغ  ندار ...

😔😔😔میفهمم

😔ارزو دارم یه لباسی بخرم  ب من میگه گا خواری نکن  

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر