2777
2789
عنوان

چجوری یه همدم و عشق خوب پیدا کنم ؟!؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 62 پست
ببین من با‌طرف هامونو ربات چت ناشناس تل آشنا شدم خیلی ادمای خوبی اونجا هستن حتی تحصیل کرده و خانواده ...

اره حتی مردای متاهلم هستن میگن مجردن

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره هرطوری هستن  من‌دوتا دوس پسر دکتر پیدا کردم اونجا😀😂خدایی گیر من خوب ادمایی پیدا میشن&nbs ...

خخخ.خدا خیرشون بده

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

والا مگه خود ادم خودشو به پسرا بندازه 

اره دقیقا😂😂

من دانشجوی پزشکیم بعد همه همکلاسم رفتن با پرستار و مامایی و بیکارا دوست شدن اینقد که دخترا بهشون میچسبن... دخترامونم همههه سینگل موندن چون خیلی مغرورن خودشونو اویزون پسرا نمیکنن😂😂

میشه بیشتر توضیح بدی ؟!) 

تو اینترنت سرچ کم ربات چت ناشناس 

انقددددد میاره اما ربات چت ناشناس گپ وگرام خیلی خوبه 

ایدی داره سرچ کن تو تلگرام وارد میشی کلی ادم‌اونجان .یکی میان صحبت میکنی بعد ببین کدوم باهات اوکیه