2777
2789

بری بیرون یعنی چی جای دیگه سونو بدی؟

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش مطب سونو میکرد گفت برو متخصص سونوگرافی

عزیزم امیدوارم خودتو نی نی سالم باشید حتما خودش به دستگاهش اطمینان نداشته که فرستاده بیرون

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
عزیزم امیدوارم خودتو نی نی سالم باشید حتما خودش به دستگاهش اطمینان نداشته که فرستاده بیرون

ای خدا بخدا هر چی من با مردم فرق می کنه  هر کی مادر میشه حامله میشه لذت میبره من دو ماهه بلا تکلیفم

ای خدا بخدا هر چی من با مردم فرق می کنه  هر کی مادر میشه حامله میشه لذت میبره من دو ماهه بلا تک ...

قصه نخور نازنینم باور کن منم پارسال یه سقط وحشتناک داشتم هر کسی یه روز نوبتش میشه دنیا بیاد صبر کن نوبت جوجه تو هم میشه من از الان قربونش برم😍