2777
2789
عنوان

قرصLD

81 بازدید | 8 پست

سلام خسته نباشید.. اگه خدا بخواد عروسیم نزدیکه ولی پریودیم منظم نیست، این ماه قرص LD خوردم تا به موقع بیاد و بتونم قبل عروسی کارامو انجام بدم( رنگ مو و تعیین تاریخ ازدواج و..) ولی شانس بدم پام با آب جوش سوخت و برا اینکه عفونت نکنه، دکتر گفت تا یه ماه قرص چرک خشک کن بخور.. به نظرتون این قرصا تاثیری بر تاخیری پریودی داره؟ یا قرص LD کارشو انجام میده و به موقع میاد؟ الآن سه روزه که بسته قرص جلوگیری تموم شده ولی پریود نشدم.. لطفا راهنماییم کنید خیلی استرس دارم

اولا این قرصها اصلا بیخودی خوردنشون خوب نیست دوما چرک خشک کن ربطی نداره همزمان میتونی بخوری سوما کیست ندتشته باشی میگی سه ماهه نشدی

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

از سه روز تا پنج روز حتی ممکنه ۷روز بعد اتمام قرص هم پریود بشی

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اولا این قرصها اصلا بیخودی خوردنشون خوب نیست دوما چرک خشک کن ربطی نداره همزمان میتونی بخوری سوما کیس ...

مرسی گلم خیلی ممنون.. آره قبلا کیست داشتم رفتم دکتر یه سال خوب شدم بعد الآن که دوباره زمستون اومد.. دوباره بدنم سرد شد و پریودیم به هم ریخت

از سه روز تا پنج روز حتی ممکنه ۷روز بعد اتمام قرص هم پریود بشی

مرسی گلم.. ان شاءالله هرچه زودتر پریود بشم، خیلی خجالت میکشم کل خونوداه شوهرم منتظر پریودیمن تا با فیلمبردار و اینا هماهنگی کنن

مرسی گلم.. ان شاءالله هرچه زودتر پریود بشم، خیلی خجالت میکشم کل خونوداه شوهرم منتظر پریودیمن ت ...

فدات...انشالله که مبارکه....به پای هم پیر بشین....منم زهراهستم مال بهبهانم...

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
فدات...انشالله که مبارکه....به پای هم پیر بشین....منم زهراهستم مال بهبهانم...

بعد از چند سال به عشقم رسیدم با گذشتن از هزاران مشکل، حالا هی میخوایم تاریخ عروسی تعیین کنیم، هی یکی میمیره یا پام میسوزه یا پریود نمیشم😅 دو نفر از فامیلامون هم تو کما هستن الآن.. اصلا یه وضعیه

بعد از چند سال به عشقم رسیدم با گذشتن از هزاران مشکل، حالا هی میخوایم تاریخ عروسی تعیین کنیم، ...

انشالله که همه چی درست میشه عزیزم..