سلام برای داداشم دختر پیدا نمیکنیم ازدواج کنه تو فامیل یا دختر نیست یا ازدواج کردن یا هم سن های من و کوچیکتر راه حل بدید داداشم دی ماه میشه ۲۷ سالش کارش هم باماشین دوتا ماشین داره پژو نیسان کلی زحـــــمت میکشع نون حلال در میاره
داداشم میگه علاقه تو زندگی.میاد بعذ باید دختر ببینم تا بفهکن دوست دارن همو یامه
من دیگه حرفی ندارم😐
GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟♀️ But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot..."کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ...... تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤
یکی از اشنا ها گفت دخترع ۱۷ سالشع ولی قیافه اش به ۱۵ میخوره ماهم گفتیم باشع رفتیم بعد یه دخنر ۱۷ ساله نشستع بود ماگفتیم اینه بعذ گفتن مرضیه چای رد بیار بعد پرسیذیم گفتن ۱۳ سالشا ما غک کردیم ادن دختره است
اکثرا قصد ازدواج ندارن یا ملاک هاشون فرق داره با داداش شما!
هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرمکه اومدی کشیدی آروم آروم عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلکک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمیارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️ به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
یکی از اشنا ها گفت دخترع ۱۷ سالشع ولی قیافه اش به ۱۵ میخوره ماهم گفتیم باشع رفتیم بعد یه دخنر ...
اهل مازندرانی؟؟
دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋