2777
2789
عنوان

جا زدن رلم

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 149 پست
حرص میخورم از سادگیه خودم

حرص نخور این برات تجربه میشه 

سر بعدی ها حواست جمع تره 

اونقدر پسر اومدن تو زندگیم و رفتن از هرکدومشون یه چیزی یاد گرفتم یاد گرفتم تو ارتباط بعدیم با پسرا کمتر اشتباه کنم کمتر احساساتمو درگیر کنم 

لباس خواستگاری رو برای همون خریده مطمئن باش با تو هم چند وقتی خوش گذرونده الان تاریخ مصرفت براش گذش ...

عزیزم ببخشید میپرسم شما دس دوس پسرات عکس نداری؟ من دستش عکس دارم خیلی میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیاد انشالله که خدا سرش بیاره  چون واقعا دل منو شکست  من از لحاظ قیافه واقعا کم ندا ...

اصلا به این ازدواج فکر هم نکن این یه توصیه خیلی مهمه که میتونه ایندتو نجات بده

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

مردی که فردا میخواد بره همین امشب بره 🙄

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
عزیزم ببخشید میپرسم شما دس دوس پسرات عکس نداری؟ من دستش عکس دارم خیلی میترسم

دارم 

ولی الان دیگه این عکسا عادی شده فضای اینستا گرام پر عکسه 

مثلا میخاد چیکار کنه؟

بخاد کاری کنه پای خودش گیره 

ولی ترجیحا عکس بی حجاب نفرستین براشون 

تو محرمانه تلگرام بفرستین بهتره 

حتی اگر برداشت هم برات مهم نباشه هیچکاری نمیتونن بکنن

چند سالته؟

ولش کن بذار بره بهتر برات وقتی هست. زمان بگذره شماهم فراموشش میکنه 

همیشه همینه ادم اون لحظه فک میکنه واای دیگه بهتر ازین نمیاد من نمیتونم عاشق کسی دیگه بشم. ولی زمان بگذره یهو میبینه یکی اومده ک قبلیه دربرابرش هیچه

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
ت ک خوبی رل من بعد چهارسال جازده الانم بهش زنگ زدم گفتم کجای  گفت ب توچه دیگه زنگ نزنیا لیست ...

تو هنوز کات نکردی؟😒😒

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
اخه ببین پست قبلیمو بخون همین بالا😓

خب اکثرمرداهمینجورین عزیزم دستتوعسل کنی بزاری دهنشون گازمیگیرن هرچقدخوبی کردی چشم ورونداشته دیگه غصه نداره دوره زمونه بدشده 

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
هرچی مدت رابطه بیشترباشه احتمال جازدن بیشتره مردااینجورین 

نه اتفاقا ما ۸ سال دوست بودیم همه مخالف بودن ولی شوهرم جا نزد یعنی من ول کردم رفتم گوشی خاموش کردم ولی شوهرم یه دفعه اومد خواستگاری 

فقط 11 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

😔دوسش دارم خب فقط از خدا میخوام که بهم آرامش بده 

از الان بهت پشت کرده رفته سمت مادرش درسته سخته اما خودتو گوچیک نکن کات کن جوابشو نده داری میگی هیچی کم نداری با ی دونه بهتر از اون ازدواج می کنی 

تو هنوز کات نکردی؟😒😒

کات کردم دیشب زنگ زد گفت من عرق میخوزم همش بخاطر توعه تو باهام این کارو کردی گفتم بروبابا معلوم نی تاالان کدوم گوری بودی الان تنها شدی امدی؟ بعد قطع کردم اون شروع کرد اس دادن

الان زنگ زدم

کات کردم دیشب زنگ زد گفت من عرق میخوزم همش بخاطر توعه تو باهام این کارو کردی گفتم بروبابا معلوم نی ت ...

ولش کن بابا توام

چرا زنگ زدی

ببین پیشو نگیر بیچارت میکنه ها

میاد وم‌خونتون میگه این زنگ میزد این پیام میداد

وقتی انقد کله خره ولش کن بره دیگه

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.