2777
2789

پیش ابروکار خوب برو نگاه به قیمت نکن 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

منم نمیدونم ابروهامو چکارکنم

حس خوب فقط اونجاش که ته دلت میدونی هرچقدرم تنها باشی بازم یکی هست که همیشه حواسش بهت هست. خدایا توتنها امیدمی😍😍خدایا ممنونم که همیشه هوامو داشتی الانم سخت محتاج نگاهتم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من 2 سال پیش انجام دادم هنوزم هست. البته پیش آدم کاربلد برو. برای من اصلا درست انجام نداد. دقت که می کنم ابروهام تا به تاست. فقط حواست باشه ظرف و تیغ یه بار مصرف باشه. اگه میتونی خودت از بیرون بگیر. 

منم نمیدونم ابروهامو چکارکنم

مال منم خیلی نازکه😢

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

من خواستم انجام بدم مردد بودم و در آخر خودم با قلم خط چشم تو ابروهامو خط میندازم خیلییی خوب میشه

رابطه ها در دو حالت قشنگ میشن. اول:پیدا کردن شباهت ها.دوم:احترام گذاشتن ب تفاوت ها❤️
من دو سه سال انجام دادم دوبارم ترمیم کردم اصلا ریزش نداشتم عزیزم ماندگاریش بستگی به جنس پوستت داره ...

عزیزم شما پیش کی انجام دادین؟ من یه ذره رو تمیزی و بهداشت حساسم خدایی نکرده مشکلی که پیش نمیاد؟

عزیزم شما پیش کی انجام دادین؟ من یه ذره رو تمیزی و بهداشت حساسم خدایی نکرده مشکلی که پیش نمیاد؟

منم خیلی برام تمیزی و بهداشت اهمیت داشت کلی تحقیق کردم مریم حمزه ای رو پیدا کردم به شدت کارشون عالیه ابروهام همون طرحی شد که فکرشو میکردم ، چهرم خیلی تغییر کرده