2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054270 بازدید | 118822 پست
خسته نباشی به ماهگردش چیزی نمونده دختر😂😂😂

من نمیدونستم😂😂😂 فاطمه روبیکام باز نمی کنه😡😡 دیروز گوشیه کفریم کرده بود ....

از این به بعد همینجا باهاتونم کلا بیخیال روبیکا شدم من😑😑

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام به همگی ،روزتون زیبا ،دلتون خوش

سرگروه‌مهربونم‌،ان شاالله که خوبی و برقرار💗💗💗

@آسنات99

وزن شروع:۷۱/۲۰۰

وزن هفته قبل:۷۰/۷۰۰

وزن این هفته :۶۸/۴۰۰

راستی  دیدم بچه ها رقیب میطلبن  ،منم وزن هدفم رو از ۶۵ تغییر دادم به ۶۲ ،چون اولش فک کردم دیگه نمیتونم‌و ممکنه کم بیارم و تصمیم گرفتم کمی ایده آل تر بشم و‌برم برای تثبیت ولی الان که تو‌مسیرم فکر میکنم میتونم و باید تا آخر راه رو‌ برم 💪🏻💪🏻💪🏻کسی هست با من رقابت کنه؟؟؟

پس همچنان در گروه آبی ماندگارم آسنات عزیزم

@آسنات99   سلام خوبی سرگروه مهربون؟  بیا بییییییییین شاگردت کله سبز شد😍😍😍😍😍 وزن ...

سلاممممم سلامممم به روماهت ،باریکلاااببین مائده چه کرده😍💪💪💪💪💪هورااااااااااااااکاهش وسبزشدنت خیلی مبارکههه شصتی شدنت بیشترترمبارکه💪🎉🎊🎊🎊🎊🎇🎆💃💃💃💃💃❤💛💚💙💜♥

@زیتونپرورده الهه جون مائده این دختره بااراده سبزشده💃💃💪💪💪💚💚

سلاممممم سلامممم به روماهت ،باریکلاااببین مائده چه کرده😍💪💪💪💪💪هورااااااااااااااکاهش وسبزشدنت خی ...

ای من به فداااااااات😍😍😍

من خیلییییییی دوستت دارم خوشگل خانوم❤️❤️❤️

مرسی بابت این چندوقت🤗🤗🤗🤗

سلام به همه خوشگلا😍 نام :ریحان ۳۹ وزن شروه ۱ دیماه :۸۵ وزن هفته قبل ۷۳.۵ وزن این هفته:۷۲.۸ وزن ...

به به عجب کاهشی منم وزن میکنم تا چنددقییه دیگه و اعلام میکنم عزیزم  

امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨

سلام به همگی ،روزتون زیبا ،دلتون خوش سرگروه‌مهربونم‌،ان شاالله که خوبی و برقرار💗💗💗 @آسنات99 & ...

سلام زنده باشی عزیزدلم😘

باریکلااااا کاهشت مبارکککک وپایدار💃💃💃💃💃💃💃🎆🎇🎊🎉🎊🎇🎆🎆شصتی شدنت هم خیلی مبارکه❤💛💙💜💜💪💚♥.  عالی.بودی.دختر# 😍

امروزببینم کدوم ازدخترانزدیکه وزنت هستن تگش کنم برای رقابت😎💪

ای من به فداااااااات😍😍😍 من خیلییییییی دوستت دارم خوشگل خانوم❤️❤️❤️ مرسی بابت این چندوقت🤗🤗🤗🤗

خدانکنه عزیزدلم😘

دل به دل راه داره عزیزم منم خیلییییییی زیاد دوستمیدارم♥💚💜😍😍قربونت بااراده نازگلت رومیبوسم😘موفق باشی انشاءالله زودی طلایی شدنت روببینم🙏💜💚♥💙💛❤

سلام به همه خوشگلا😍 نام :ریحان ۳۹ وزن شروه ۱ دیماه :۸۵ وزن هفته قبل ۷۳.۵ وزن این هفته:۷۲.۸ وزن ...

سلامممممم کاهشت مبارکککک وپایداررررر💃💃💃💃💃💃🎆🎇🎊🎉🎉❤💙💙♥💚💜💪💪موفق باشی عزیزم عالی بودی👏👏👏👏

@آسنات99   سلام سلام پر قدرت اومدم و اومدم که ادامه بدم آقا ما شنبه هفته پیش وزن رو زدیم 64 ...

سلاممممم خوشگل خانم کاهشتتتت مبارک وپایدارررر💪💃💃💃💃💃💃💃💃👏👏👏🎆🎇🎇🎉🎊💙♥💚💚💜عالی بودی عزیزم💪سایزگلم دهم هرماه بایدبگیرم😍

سلام خوشگلام من عید متاسفانه رژیمو رعایت نکردم البته پرخوری هم نکردما خداروشکر وزنم بالا نرفته ول ...

سلامممممم به روماهت عزیزم خداروشکراضاف نکردی عالیه تجربه یه تثبیت روداشتی توعید،💪یه یاعلی بگودوباره شروع کن💙میدونم که میتونی😍💙💜💚♥❤💛

سلام خانمی گل مانکن دوستای عزیزم در چه حالین امروز اولین روز رژیمم بعد عید امیدوارم دوباره بتونم با ...

سلام به روماهت گلم منم دلم برات تنگیده بود😘

عالیهههههه مطمئنم که میتونی💪💙💜💚💚♥❤