2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054530 بازدید | 118822 پست
سلام چطوری عزیزمممم.دخترای گلت خوبن؟ خودت خوبی؟دروغ نگوووووو ۳۲ کیلو🤭🤭🤭🤭

سلام گلی توخوبی؟🤕🤕نگو توروخدا نمیدونم دارو چی دادن بهم اینجوری شدم دارم خون گریه میکنم شیرم میدم دیگه بدتر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسكال نداره گلم  ي بار تونسني دوباره هم ميتوني دنيا كه به اخر نرسيده با اراده جون؟؟؟؟؟؟؟ خواس ...

فداتشم تونستنش که میتونم من ارادم واسه رژیم زیاده ولی شیر میدم شیرم خیلی نیست

فداتشم تونستنش که میتونم من ارادم واسه رژیم زیاده ولی شیر میدم شیرم خیلی نیست

زياد سخت نگير به خودت بچه واجب تره

چند وقتشه الان كوچولوت؟؟؟

اوا چيكار ميكنه ؟؟ بچم چقدر اذيت شده

سلام گلی توخوبی؟🤕🤕نگو توروخدا نمیدونم دارو چی دادن بهم اینجوری شدم دارم خون گریه میکنم شیرم میدم د ...

سلام عزیزم فدای سرت ک چاق شدی شما یه بار تونستی مطمئن باش یه بار دیگم میتونی لاغر کنی

بازم خداروشکر ک سالم برگشتی پیش گل دخترات اگه خدایی نکرده اتفاقی برات میافتاد اونوقت چی؟؟؟

خدا دوست داشته بچه هاتو دوس داشته این بیماری با کسی شوخی نداره

تو میتونی بعدشم خود شیر دهی آدمو لاغر میکنه نگران هیچی نباش ❤❤❤❤

@فندق_فسقلی سلام عزیزم

گزارش# امروز من کالری مجاز۱۴۲۰ کالری مصرفی ۱۵۱۵😯😐 ورزش نیم ساعت دوچرخه ثابت

چایی سبزم خوردم این وسط

یه سوال داشتم چایی سبز چقد به چربی سوزی کمک میکنه.؟

بعدم اینکه من هرروز نیم ساعت دوچرخه ثابت میرم هیچ ورزش دیگه ای نمیکنم خوبه؟

گروه زرد  امروز یکشنبه ۹۹/۱۲/۱۷  قد ۱۶۳ ،،،وزن اولیه ۸۱ ،،،وزن هدف ۶۶ ،،،وزن فعلی ۸۱    هرچیز که در جستن آنی ،آنی... از تو فقط یکی تو دنیا هست پس سعی کن همیشه بهترین باشی
زياد سخت نگير به خودت بچه واجب تره چند وقتشه الان كوچولوت؟؟؟ اوا چيكار ميكنه ؟؟ بچم چقدر اذيت شده

الان ۷ ماهو نیمشه تقریبا...آوا هم حسابی سرکش و لجباز شده چون پیش مامانمو مادرشوهرم بوده کلا حرفای منو کارایی که من بهش یاد داده بودم یادش رفته حالا انگار میخوام از صفر بچه تربیت کنم 

سلام عزیزم فدای سرت ک چاق شدی شما یه بار تونستی مطمئن باش یه بار دیگم میتونی لاغر کنی بازم خداروشکر ...

انشالله عزیزم اره همه میگن شیر بدم لاغر میشم ولی شیرم خیییلییی کم شده

سلاااام  عیدتون مبارک🥳🎉 گزارش امروز  محاز۱۶۲۰ مصرفی کرفس ۱۵۸۵ زیره ۱۴۲۱ به اضافه ...

دست خودم نیس😑 انشاءالله ک بخیر و خوشی بگذره بره دیگه برنگرده😅😅😅😅

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
بچه ها هرکی انلاینه و پست منو میخونه ی کمی انگیزه به من تزریق کنه من دارم شل میگیرم رژیممو خیلی جمع ...

هر وقت خاستی شل بگیری ب این فکر کن ک رسیدن ب هدف ی سختی موقت دارع اما واسه هدفت تلاش نکردن و شل کردن ی سختی مادام العمر دارع اگه بخای شل کنی فقط خودتو عذاب میدی  .این جمله خودش زندگیتو عوض میکنه فقط باید درکش کنی🙃🙂

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇