2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054285 بازدید | 118822 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه جیگرچراقهرباشم خوشگلم😘

دیدم جواب ندادی عزیزم هی منتظرم میام سایت جوابتو ببینم گلم .....عاششششقتم ولنتاین مبارک  

عضو گروه آبی(چالش بامداد خمار عزیز) وزن قبل80، وزن الان 67، وزن هدف 60  بهترین تغییر بعد از بارداری کم کردن وزنهای اضافه س، خیلی ساده گروه بامداد خمار آرزوی منو برآورده کرد. خیلی از تک تک سرگروها و راهنماهای مهربون ممنونم  
سلام خوشگلمممم بازم عالی بودی انشاءالله که زودی خوب بشیدمراقب باش واستراحت کن😘💙❤

سلام ممنون عزیزم باشه چشم خودم بهترم فقط این سه تاکوچولوهام خیلی سرفه میکننن 😳

راستی زهرا جون امشب عجیب شوهرم بهم نگاه میکرد خیلی سایزم کم شده لباسام گشاد شده چند روز پیش یه شلوارکام خیلی وقت نپوشیده بودم پوشیدم اومد پایین اندازم نبود دیگه گشادم شده 😂😂😂

فندق_فسقلی#  

سلام جیگرم گزارش امروزم😊

ببخش جیگرم چون من تازه میخوام بدنم رو به رژیم بامداد جون عادت بدم فست نگرفتم 

صبحانه=یه دونه تخم مرغ نیمرو با یه گوجه فرنگی و دو کف دست نان سنگک 341 کالری

میان وعده:دو پر کاهو 10 کالری

ناهار:نصف کباب تابه ای، 7 قاشق برنج، 8 خلال متوسط سیب زمینی 417 کالری

شام:نصف کباب تابه ای، دو کف دست نان تافتون 210 کالری

کالری امروز (978) 

کالری که در روز بدون گرفتن فست باید مصرف کنم(1008) 

امروز نیم ساعت دویدم، نیم ساعت پیاده روی آرام، 30 تا هم دراز نشست 

شاد ترین غمگین جهانم:(میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستین؟ 🤗💝الهی به حق پنج تن آل عبا همه مستاجرا خانه دار بشن امین😔💔
سلام دوستای گلم و فندق جون 😘😘😘 شبتون به خیر  ولنتاین تون هم مبارک🌹🌹🌹🌹💖💖💖💖💖 گزارش ...

روزه ات قبول عزیزم

امروز ۸ آذر دوباره رژیمو شروع کردم امیدوارم جا نزنم.وزن شروع ۹۰.سه تا هدف دارم فعلا ۸۵ بعدش ۸۰ بعدش هم ۷۵.🤨

سلام ممنون عزیزم باشه چشم خودم بهترم فقط این سه تاکوچولوهام خیلی سرفه میکننن 😳 راستی زهرا جون امشب ...

الهی انشاءالله که سبک باشه سرماخوردگیشون زودی خوب بشه🙏

باریکلاااا، ماشاءالله سایزکم کردی پس حسابی😍👏👏👏👏👏👏💙❤💪💪

[QUOTE=177033368]الهی انشاءالله که سبک باشه سرماخوردگیشون زودی خوب بشه🙏 باریکلاااا، ماشاءالله سایزکم کردی پس.

فدات بشم ممنون عزیزم 

بله خیلی بهتر شده سایزم ممنون از تون به خاطر همه چی ممنون که انقدر زحمت کشیدی واسم ممنون به خاطر همه ی انرژی ها وانگیزه هایی که بهم دادی دوستت دارم گلم 😘😘😘😘😘😘😘😘😘

@آسنات99  

گزارش#   سلاااااام بچه ها من اومدم با انرررررژی💃💃💃 صبحانه ۳تا تخم بلدرچین.چای دارچین ناه ...

سلاممم  امروز مهمون بودم گند زدم ۱۵۰۰🥺

عزیزی که امضامو میخونی لطفااا  برا آرامش و دلخوشیم دعا کن ❤️ممنونم