2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054310 بازدید | 118822 پست
سلام گلم  مقداري از كالريت رو بزار واسه شبت  زود كالريت رو پر نكن ك دل ضعفه بگيري شبا و ...

کالریم پرشده اشکال نداره خرمابخورم؟ببخشیداذیتت میکنم

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزيزم اشكال نداره  خرما كالريش زياد ميست  دو تا بزن بر بدن😋😋

ممنون ک جواب دادین😘

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
سلام گلم خوبي؟؟؟  چقدر سخته درست كردنش من ك عمرا برم سمت درست كردنش اما هميشه ميخرم و ميخورم ...

سلام دیانا جون خوبی

من عاشق اینجور کارهام😁

اره فداتشم خیاطم ولی چند ساله دیگه بخاطر بچه کوچیک برا مشتری نمیدوزم

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

@آسنات99

@zibaye_khofte2288

@princesspeach

سلام مهربونا

گزارش روز جمعه

ناشتا 1ق چ دوسین

صبحانه

نان لواش 15گرم/پنیر فتا4گرم/گردو1عدد

ناهار

پلو آبکش بدون روغن 110 گرم/خورش قیمه 40گرم/گوشت گوسفند15 گرم/سیب زمینی سرخ شده 20 گرم/سبزی خوردن

شام

نان لواش 20 گرم/نیمرو یکی/سبزی خوردن

م و

سیب 130 گرم/انجیر خشک35گرم/پرتقال 1لیمو1/کیوی1/5

شیر 1/5 چرب 1لیوان/خرما 2عدد/بادام زمینی 11 گرم/سویا14 گرم

کالری مجاز 1180

کالری مصرفی 1140

عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد 158وزن شروع 71/600  😡  70/200😎69/400😎71/400😡68/900😎هدف53              اگه دیروز منو می‌شناختی امروز دیگه منو نمیشناسی، من روزانه رشدمی کنم💪💪
وااای نگو عااااشق شله زردم ولی خیییلی وقته نخوردم😩😩

خودت درست کن.

منم دو هفته پیش درست کردم.

انشاءالله یک شنبه هم درست میکنم.

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
مرسی فدات شم💕 ت این ی مدت کلمو نخاروندم😂 چون تولدم بود حسااابی پر خوری کردم حقیقتش باید ۲ کیل ...

پس دیگه با این حساب کاهشت  از این به بعد خوب میشه...

ناخنک زدن و پراکنده خوری هم جزوشه. مثلا به صورت کلی ادم میگه چیزی نخورم.. ولی همین یه ذره ها جمع بشه، کلی میشه ..

اسم قرصت چیه🙃

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
امروز استثنا بود. دیگه تکرار نمیشه🙈😉

فست فردا را حسابی رعایت کن💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@آسنات99   @zibaye_khofte2288   @princesspeach   سلام مهربونا گزارش روز ...

سلام عزیزم نوووووش جونت

چقدر دقیق گزارش میزنی شما😘😘😘😘

میگما چقدر اسم کاربریت سخته.

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

ممنونم تامهمونا رسیدن۲۰مین بیکارشدم حلقه زدم    

عالی هستی دختر😅👏👏👏👏👏

@سمیه1396       سلام عزیزم 😍😍😍  گزارش دیروزم :: کالری دریافتی هگخ بو ...

سلام گلم🌸

وااای دختررر بهت افتخار میکنم... چقدرر قوی و با اراده هستی 👏👏👏👏👏👏👏 دمت گرم💪💪💪💪💪

رژیمی.نمونه# 👌👌👌👌

سلام عزیزم نوووووش جونت چقدر دقیق گزارش میزنی شما😘😘😘😘 میگما چقدر اسم کاربریت سخته.

فدای تو مهربون😘

اسم خودمو تو کاربری قبول نمی کرد منم اینو گذاشتم به فرانسه میشه خدای من😍

عضوتاپیک بامداد خمارتاریخ شروع رژیم12/9/401قد 158وزن شروع 71/600  😡  70/200😎69/400😎71/400😡68/900😎هدف53              اگه دیروز منو می‌شناختی امروز دیگه منو نمیشناسی، من روزانه رشدمی کنم💪💪