2821
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064553 بازدید | 118822 پست
گزارش# صبحانه:1عددتخم مرغ آب پز.  میان وعده:1عدد نون خامه ای😁 نهار:8ق لوبیا پلو میان وعد ...

نون خامه ای  اونم ۲ بار⛏⛏⛏⛏😐

مابقی خوب بودی👌

ورزش قدرتی هم برو که سایزت خوب کم بشه داخل امضام هست خیلی آسونن ...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396 ‍  این چند روز امتحان داشتیم نتونستم بیام🤦🏻‍♀️ ولی ۸۰۰ گرم کم کردم  از فردا ...

سلام گلم...خوش برگشتی🌸

فقط وزن کردن امروز چی میگه🤨 

پس قراره با قرصت حسابییی بتروکونی... داروهات را سر وقت بخور...  

از دکترت  می پرسیدی بقیه نی نی سایتی هم میتونن این قرص رو بخورن؟؟😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من بعد زايمان اضافه وزن پبدا كردم واينكه كم كاري تروييد هم پيدا كردم متاسفانه الان دارو مصرف ميكنم و ...

خوش اومدی🌸

ورزش های مخصوص شکم انجام بده

دمنوش های افزایش متابولیسم بخور،، داخل امضام هست

سلام گلم...خوش برگشتی🌸 فقط وزن کردن امروز چی میگه🤨  پس قراره با قرصت حسابی ...

مرسی فدات شم💕

ت این ی مدت کلمو نخاروندم😂

چون تولدم بود حسااابی پر خوری کردم حقیقتش باید ۲ کیلو میسوزوندم... فقط ۸۰۰ گرم شد😐💔

اره دیگه انشالله بترکونم تا اخر دی ماه ۳ کیلویی کم شم من بخاطر کم کاری تیروئیدم هر سال ۱۰ کیلو میومد روم ولی تو این دو سه سال فقط ۶ کیلو اضافه کردم 

چند روز پیش رفتم دکتر وزن کردم شاید باورت نشه ولی رو ترازو خودم وزن کردم ۷۸ کیلو بودم😐

ینی تو پاییز فقط ۳ کیلو رفته بود روم

اینقدرررر اعصابمممم خورد بود اینقدررر خورد بوددد 

اخه من هیچی نمیخوردممم طبق عادتم هر روزم کلی پیاده روی میکردم نزدیک ۲ ساعت 

ب دکتره گفتم آزمایش برا کیست نوشت 

و این قرصه رو داد ک متابولیسم ببرم بالا 

میگفت هم استعداد چاقی داری هم تیروئیدت کم کاره همین کارا روهم نمیکردی الان از در رد نمیشدی

اصلا ی وضعی بود😂

اره گلم همه میتونن بخورن یچیزی مثل آهن میمونه ک محدودیت نداره

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
داری عالی پیش میری👏👏👏👏👏👏 یکشنبه را بترکون💃💃💃💃 فقط کالری مجازت را سعی کن که پر کنی...

حتماعزیزم🤩🤩💋💋💃💃

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍
نون خامه ای  اونم ۲ بار⛏⛏⛏⛏😐 مابقی خوب بودی👌 ورزش قدرتی هم برو که سایزت خوب کم بشه ...

امروز استثنا بود. دیگه تکرار نمیشه🙈😉

تاریخ شروع: 99/10/20  وزن اولیه: 71.5. وزن فعلی:71.5. وزن هدف:59  قد:158. همراه با بامداد خمار عزیز سرگروه عزیزم سمیه1396  عضو گروه نارنجی تمام سلول های بدنم فعل خواستن را صرف میکنند🧡
خسته نباشی گلم🌸 اشکال نداره ورزشات را بعد از رفتن مهمونات ادامه بده.. سعی کن تا جایی که میتونی ...

ممنونم تامهمونا رسیدن۲۰مین بیکارشدم حلقه زدم  

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍
حالا فرصت زیاده انقده ببینی که بگی بابا بسسسسه چه خبرته😁😁

فعلا که ی بارم ندیدم هروقت گذاشتی صدام کن  

خدایا آینده پسرامو به دستای مهربونت سپردم.صعود به گروه نارنجی ها.وزن اولیه تاریخ اول دی۷۶⛹️‍♂️وزن تاریخ ۲۰دی۷۳/۶۰۰💃  وزن تاریخ ۴ بهمن ۷۱/۵۰۰💃هدف اول ۷۰ هدف دوم۶۵ هدف آخر۶۰ ممنونم از همه همراهان خوب و پرانرژی تاپیک بامدادخمارعزیزم وهمه سرگروهای مهربون و دلسوز😍

@سمیه1396    

سلام عزیزم 😍😍😍

گزارش دیروزم ::

کالری دریافتی هگخ بودم که 670 کالری (

(به خاطر جریمه کالری بالای روز قبل همین مقدار باید می خوردم دیشب ابجی کیک درست کرده بود نخوردم شوهرم براسر مزار مامانش یه دیس بزرگ شیرینی خیرات کرد یه ذره هم نخوردم اخرشب هم خواهرم الویه درست. کرد نخوردم ) ولی خواهر شوهرم (سر مزار)داشت کارم وخراب میکرد که در رفتم دوتا نون خامه ای تعارفم کرد گفت بخور منم هر دوبارش برداشتم اما سریع دادم دخترم گفتم ببر توی ماشین میخورم خواهر شوهرم جوریه اگه نخوری دهنت میکنه 😄😄ولی فرار کردم 💃باورم نمیشه انقدر با اراده شدم ممنون ازت سمیه جون 😘😘😘😘تازه خواهرام میگفتن خیلی توی همین سه روز باسنت از پشت جمع شده 😄😄😄))

ورزش نکردم وقت نشد ولی خیلی کارخونه داشتم دیروز همش درحال دوییدن بودم (پنج شنبه ها اساسی خونه رو میتکونم 😄😄😄)خودش یه ورزشه دیگه 

اب : 8کالری

ممنون ازت عزیزم 😘😘😘😘😘😘😘😍

@نیکاااا97   جون @فندق_فسقلی   جون @mami_sadra   جون بیایین دعواااااام کنی ...

سلام عزیزم اشکالی نداره  منم دیروز خگخ بودم شب شوهرم جوجه درست کردمنم خوردم ولی خالی 

خوبه هر روز گزارش میدی من سه روزه گزارش ندادم ولی الان گزارش سه روزم رو میدم

@سمیه1396       سلام عزیزم خوبی؟ یه داستان خنده داربرات تعریف کنم؟😂🤭امروزتو ...

پسرمن که کالری افتاده سرزبونش۳سالشه.هرچی میخایم بخوریم میگه مامان این چقد کالری داره.من وشوهرمم میخندیم شوهرم میگه تا هممونو خل نکردی دس وردار نیستی.تازه هنوز۲هفته س جدی شروع کردم.  

پارچشو چرم خریدم عزیزم

فاطمه جون داری با این کارهات بهم انگیزه میدی مجدد خیاطی رو شروع کنم

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

نه عزیزم هیچی مجازی ندارم خدایی پشیمونم نیستم میدونی چرا؟ چون با اسم خودم پیج کاری داشتم ۱۵ کا این ...

خب اگه شرایطت اینه پس خوب کاری میکنی .

راستی مگه کارت چیه؟

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
قربوننننت عزیزم😍بخدا اگه یک درصد احتمال میدادم قبول میکنه حتما انجام میدادم یه راه داره که بگم برم ...

منم داداشم اینجوریههههههه😑😑😑😂😂😂😂 ولی وقتی یچی ب من میگه بش میگم خودم بزرگم عقل دارم خوشم‌نمیاد کسی ت کارام دخالت کنه😁

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇