2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1054273 بازدید | 118822 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آره ناهاربرنجو جوجه کباب تولد شوهرمو هست.شب که گشنه نموندغذا ازناهاربودبرنج میخواست

مبارک باشه ایشالله.

نوش جونتون

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

کارت بیسته#  ‍ 👏👏👏👏

💓💓💓

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
🎈خدایی دیروز سر ناهار داشتم ته دیگ میزاشتم برا خانواده بعد ی گاز موند روش خورشت ریختم 🤣🤣🤣 میخاس ...

ایوالله به شوهرت 👨

به این میگن شوهر خوب 👏👏👏

ببین چقدر دوستت داده و بفکرته😘

قدرشو بدون برو باهاش توی غار🤭🤭🤭🤭🤭🤭💋

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

بچه ها من دیشب فستم به فنا رفت😕 روز اول پریودم بود و شدیدا درد داشتم خیلی ضعف کردم تا عصر تحمل کرد ...

اشکالی نداره عزیزم

منم ۲۰۰تا کم کردم تاماه آینده انشاالله

ارده شیره بخور ،میان وعده خرما و کشمش بخور ضعف نکنی.مواظب خودت باش 

رقیب جان چندبار خواستم صدات کنم نتونستم😁

@فندق_فسقلی     عزیزم میشه در مورد نحوه سایز گرفتن فردا راهنماییم کنی ک چ جوریه؟و سایزم ...

سلام عزیزم،،برای سایزگیری سایز# رو بزن و 

دور بازو

دور سینه

دور کمر

دور ناف

دور شکم

دور باسن

دور ران

دور مچ دست

دور مچ پا

دور ساق پا

اندازه بگیر و همینجا تو تاپیک بفرست💛

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام دوستای گلم دارم میرم واسه عمل سینه و شکم اگه خدا بخاد 15 بهمن وقت عمل دارم حلالم کنید و واسم دع ...

سلام عزیزدلم😘😘😘 وااای بسلامتی باشه خیشبحالت🤤🤤🤤🤤🤤 حتما دعات میکنم عزیزم،،عمل خوبی داشته باشی مانکن😍😍😍😍🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥ایشالا بزودی عکسای خوشکلتو برامون بذاری 👏🏻👏🏻👏🏻

به حکمتش دل بسپار 🌿