2821
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064565 بازدید | 118822 پست
اصلاح کن خودتو دختر اینو مربی توی غارت داره بهت میگه 🧐🧐🧐🧐🧐

استاد جان مشکل اینه من میخوام اصلاح بشم اما نمیدونم چرا نمیتونم

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

هیچکدوم دعا😂 عظله بشه گلم⁦♥️⁩💋

فداتشم‌خوشگلم مرسی 💋🤗

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مگه ماه قبل سایز گرفتی؟این ماه سایزتو بگیر ماه دیگه ایشالله تغییرسایزتو بگو👍

اره چون باشگاه میرفتم سایز ۳ ماهمو دارم

آره مربی گریش حرف ندارن رودست نداره قربونش برم مربیه تجربیه همش ازتجربست😂😂😂😂 @آلاهیدا   & ...

😂😂😂😂😂😂😂

اره دقیقا مامانمم همینو یبار گفت بهم..۵۸ کیلو شده بودم بهم گفت عین دختر دبیرستانیا شدی😅😅بدبختی من ...

🤭🤭🤭🤭 منم خپل بودم اما ۶۰ بودم

اپ سینه خوبه بشرطی ک ادامه بدی.ورزش بالاخره دوی همه جا تاثیر داره

یکی از بچه ها میگفت ۴۰‌شب دمنوش رازیانه با عسل خاصیت پرکنندگی داره

میگفت تجربه کرده.باید امتحان کنم

نوش جونت بانو چرا خرابکاری؟؟؟🤔🤔  تو همه ی وعده ها کربوهیدرات و چربی و پروتیین باید باشه دیک ...

نونی ک خوردم زیادشد  ۲۰۰ خرده ایی 

از صبح از خودم راضی بودم.😌😌😌😌

شام دیر خوردیم داشتم غش میکردم🥴🥴🥴🥴

عین گرسنگان افریقا خودمو انداختم روی نون تازه بعدش فهمیدم چ کردم😱

اره دقیقا مامانمم همینو یبار گفت بهم..۵۸ کیلو شده بودم بهم گفت عین دختر دبیرستانیا شدی😅😅بدبختی من ...

زیبا جان امضاتو درست کن

هر هفته باید وزن جدیدتو هم بنویسی

قدتم نیست

من چطوری عضو بشم

دو صفحه اول تاپیک رو بدقت هرچه تمام تر بخون . قشنگ نوشته چیکار کنی. بعد همینجا قد و وزن و وزن هدفت رو بگو و میزان اضافه وزنتو محاسبه کن ببین تو کدوم گروه میفتی . اونوقت سرگروهتو تگ کن تامام. عضو شدی

موفق میشم نه فورا ولی حتما💪 عضو گروه قرمز تاپیک بامداد خمار چالش پاییز⚜ وزن شروع ۱ آذر۱۴۰۰ : ۱۰۵ ⚜ هدف ۷۵ ⚜ قد ۱۷۰ ⚜   وزن ۷ آذر : ؟  
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 کوووووووفت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣عاطفه خدا نکشتت 😂🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣مردم ا ...

😂😂😂😂😂 خب منم از اول نقشم همین بود دیگه😜😜😜

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
اصلاااا پایه نیست تو مجردیم خونه بابام کسی شیرینی نمیخرید وزنم راحت اومد پایین منم اینجوریم که یکی ...

آفرییین عزیزم

فقط خودت باید ب فکر خودت باشی

هییییییچکس دلش برای ماها نمیسوزه خاحر جون🤧🤧🤧🤧

@mami_sadra   بیا رقیب جان این روز فست من  صبحانه: تخم مرغ اب پز دوکف دست نان تافتون خی ...

سلام خیشگلم ... ایول دمت گرم ... عالی بودی ... 

من دیروز فست بودم ولی یه چیزی شد مجبور شدم استثنائا فستم رو با امروز جابجا کنم . دیروز کالریم ۱۳۵۰ تا شد .امروز روزه گرفتم با همون کالری فست . ورزش هم دیروز نتونستم . امروز انشالله بعد افطار ورزشم رو میرم👌👌👌

راستی اسمت چیه .منو عاطفه صدا بزن . اگه حال داری نیکاااا ۹۷ رو هم تگ کن تو گزارشات خوشگلم😍😍😍🌹🌹🌹

@نیکاااا97      تو چه کردی دخی بلا ... نیکاجون تو هم "متولد مرداد ۶۸ " رو تگ کن عجیجم❤🌹🌹🌹

@آلاهیدا  خیشگلم تو غار چی خوردی دیروز 😜😁

@137422    اصا ازت خوشم میاد میخوام تگت کنم 😜😍😍😍

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵
من الان همه لباسام برام گشاد شدن😉 کفشام گشاد شدن😂 مانتوهام استیناشون تا رو انگشتام میان😂😂😂😂 ...

👏👏👏👏👏

[QUOTE=170547853]بی تربیتو خوب اومدی😂😂😂شوهرمو زنگ زده سواسه شام برنج میخوادآقا😒گفتم امروزمن فستم فردا میخوریم 😁

خییییلی نامردی بود

رفتن با ساندویچ و نوشابه اومدن خونه

تااااازه.  بامیه هم خریده بودن.😢😢😢😢

انقد خودمو زدم گفتم سه تاتون کوفت بخورید وقتی من نمیتونم چیزی بخورم 🤣🤣🤣🤣

هیچی دیگ ‌اومدن نشستن ساندویچ و چای بامیه🙄

منم‌نشستم تخم مرغ ابپزوسالاد 🥴🥴🥴🤣🤣🤣🤣🤣🤣

🎈خدایی دیروز سر ناهار داشتم ته دیگ میزاشتم برا خانواده بعد ی گاز موند

روش خورشت ریختم 🤣🤣🤣 میخاستم‌بخورم ک

یهو شوهرم از دستم گرفت خورد.گفت مگه رژیم نیستی🤧

نذااااشت بخورم.اصلاانگار شکست عشقی خورده بودم

بخداااااا😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

[QUOTE=170547853]بی تربیتو خوب اومدی😂😂😂شوهرمو زنگ زده سواسه شام برنج میخوادآقا😒گفتم امروزمن فستم ...

انشالله وقتی لاغر شدی تو هم برو لباسهای خوشگل و قرتی بخر هی جلو شوشوخان راه برو دهنش آب بیوفته😜😁😁😁