2821
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064553 بازدید | 118822 پست
شوهرمنم کلا خوابه وقتی میگم میگه خسته ام    البته از۶تا۵سرکاره

بچه داری؟

خب ببین اگه بچه داشته باشی از صبح که بیدار میشی باید هی بشوری بپزی بسابی، به بچه ات برسی، بازی کنی باهاش، ببریش بیرون پارکی جایی

بعد حتی نصف شب بیدار میشه باید بری آرومش کنی تا دوباره خوابش ببره

خیلییییی از آدم انرژی میگیره

به همون اندازه که اونا سر کار خسته میشن، ماهم میشیم

تازه خانومای شاغل بچه دار که بیشترم خسته میشن

خیلی بی انصافیه که شوهرا تو خونه کمک نکنن

آذر دیوووووووونه شدم به خدا تازه این اولشه میگه رانندگی که یاد گرفتی دیگه خرید بیرون (از خوراکی تا ...

اشکال نداره بهش فکر کنی بیشتر بهت سخت میگذره عزیزم

سعی کن با آرامش عادت بدی بهش مسئولیت داشته باشه

اگر همه کارار‌و انجام بدی یاد بگیره دیگه هیچی

راستی چرا باید اجازه بگیره بره بیرون من متوجه نشدم

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه داری؟ خب ببین اگه بچه داشته باشی از صبح که بیدار میشی باید هی بشوری بپزی بسابی، به بچه ات برسی، ...

بله ی پسر۴ساله دارم من انتظاری ندارم کمکم کنه اخه کارش سنگینه دلم واسش میسوزه ولی گاهی خودش کمکم میکنه

اشکال نداره بهش فکر کنی بیشتر بهت سخت میگذره عزیزم سعی کن با آرامش عادت بدی بهش مسئولیت داشته باشه ...

به خدا خودمو وفق داده بودم با این شرایط

امروز که رفتیم خرید و یکسره غر غر کرد رفت رو اعصابم

اشکال نداره بهش فکر کنی بیشتر بهت سخت میگذره عزیزم سعی کن با آرامش عادت بدی بهش مسئولیت داشته باشه ...

یه دستور مسخره

اصلش اینه که نباید اجازه بگیره

متاسفانه کسی که اینجا رییسه و تو همه امور دخالت میکنه گفته بدون اطلاع من نباید برید بیرون

باید سر هر بیرون رفتن زنگ. بزنیم

فکر. کن

باید زنگ. بزنیم اجازه میدی بریم خرید؟ 😐

خلاصه چون رییسه هیچی نمیتونیم بگیم باید گوش بدیم تا شر نشه واسمون

قوربونت الی جان ⚘⚘⚘ بله واقعا ثابت موندنم یه نعمته  ولی شما دیگه فندق داری باید زیاد کنی کم ک ...

من حاضرم ثابت بمونم 

یعنی بچه از خودم بگیره رشد کنه خودم لاغر بشم🥴😂

آرزو بر جوانان عیب نیس🤪

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
سلام عزیزم،امیدوارم این روزات هم با آرامش سپری شه باز زیاد بیای تاپیک ببینیمت. فک کنم ی بار برای بچ ...

خیلی ممنونم گلم♥️ اره .

۱۴۸۰ از ساعت ۸ صب تا ۱۲ شب میتونی تماس بگیری

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
اشکال نداره نگین گلی فعلا تمرکز کن رو کنکور این چند روزم بگذره  بعدش محکم برو سراغ رژیم

چشم حتما . خیلی دلم تنگ شده بود برا گروه و رژیم و ورزش🙁

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
نه دو هغته

لهنتی فقط بگو چیکااا کردییییی  

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈
بچه داری؟ خب ببین اگه بچه داشته باشی از صبح که بیدار میشی باید هی بشوری بپزی بسابی، به بچه ات برسی، ...

تازه ب قول اذر خانوم شوخر من  میاد خونه میبینه خستم و کم حوصله میگه چیکار کردی از صپ تاحالا همش تو خونه زیر کولر  فکر میکنه هیچ کاری نمیکنم فقط میخورم میخابم..اونوقت جمعه ها ک خونس ی جارو برقی میزنه برام با هزار منت..صدبار بدبختو خاموش میکنه استراحت میکنه با داد من دوباره پا میشه ادامه.فک کن ی فرش دوازده متریو دوبار خاموش میکنه تنبل  

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈
تازه ب قول اذر خانوم شوخر من   میاد خونه میبینه خستم و کم حوصله میگه چیکار کردی از صپ تاحالا ه ...

سلام خانوما من تازه اومدم 

تو عقدم میخام ک زود لاغر بشم عروسیم نزدیکه

خیلی چاق شدم امروز وزن کردم ۱۰۲/۳ بودم😓

امروز رفتم باشگاه ثبت نام کردم

میخام کنارش کالری شماری هم کنم 

لطفا کمکم کنید چیکار کنم

چجوری میتونم زودتر وزن کم کنم 🥺❤

وزن ۹۸ قد ۱۷۵ وزن هدف ۶۵ عضو گروه قرمز                موفق خواهم شد ن فورا ولی حتما🤲🌻

سلام خانومای گل 

من چالش پاییزی رو شرکت کردم دیگه سایت نیومدم تا الان دلم میخواد دوباره شروع کنم 

قد : 172 

وزن اول : ۹۳

وزن الان : ۸۶

کسی هست بتونیم دوستانه رقابت کنیم و بهم گزارش بدیم

شدیدا نیازمند یاریتون هستم اراده ام ضعیف شده دوباره 😫

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂