2821
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064553 بازدید | 118822 پست
عزیزم از سحری روزت شروع میشه ها یعنی من اینطور حساب میکنم سحری انگار صبحانه س مثلا. کالریش میشه او ...

راست میگی الی یادم نبود سحری دیشب و صبحانه امروز حساب کردم خبر خوبی بود 😁

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
عزیزم از سحری روزت شروع میشه ها یعنی من اینطور حساب میکنم سحری انگار صبحانه س مثلا. کالریش میشه او ...

سلام دوست عزیز...شما بچه تون چندماهشه ک روزه میگیرین؟همه بهم میگن شیر میدی روزه نگیر🥺🥺

وزن اولیه بعدزایمان۹۲...شروع رژیم باگروه بامدادجون۸۹.🔓۸۸🔓۸۷🔓۸۶🔓۸۵/۱۰۰🔓۸۴🔓۸۳/۵۰۰🔓۸۲/۵۰۰

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام دوست عزیز...شما بچه تون چندماهشه ک روزه میگیرین؟همه بهم میگن شیر میدی روزه نگیر🥺🥺

سلام عزیزم

پسرم ده ماهشه عزیزم

خودت باید شرایط و بسنجی

اگر غذا خور شده که راحته.یه روز امتحانی بگیر ببین خودت ضعف و سرگیجه پیدا نکنی اذیت نشی

ببین بچه اذیت نشه 

معمولا نزدیک یسال باشه سخت نیس

ولی باز بستگی به شرایط جسمی مادر و بچه داره گلم

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
سلام با اراده هااا مجاز ۱۶۲۰ روز اول روزه خراب کردم خدا بخیر کنه  مصرفی ۱۸۰۴ سحری نون و ش ...

قبول باشه عزیزم😍😍😍

گوارای وجود

سلام عزیزم پسرم ده ماهشه عزیزم خودت باید شرایط و بسنجی اگر غذا خور شده که راحته.یه روز امتحانی بگ ...

نه هنوز غذاخورنشده..۴ماهشه ولی من ازشنبه شروع ب رژیم کردم چون خسته شدم ازهیکلم...پس نمیشه روزه گرفت...ممنونم ازتون دوست عزیز😘😘

وزن اولیه بعدزایمان۹۲...شروع رژیم باگروه بامدادجون۸۹.🔓۸۸🔓۸۷🔓۸۶🔓۸۵/۱۰۰🔓۸۴🔓۸۳/۵۰۰🔓۸۲/۵۰۰
سلام عزیزم،روزه ات مقبول. من ۵۰۰ تا مصرف کردم با ذکر اینکه برنج خوردم متاسفانه😖😣🤦‍♀️ البته سحری ...

همچنین عزیزم روزه شماهم قبول.💋💋یعنی بابرنج۵۰۰تاخوردی؟نوش جونت عزیزم

کالری مصرفی۶۶۴

عضوگروه سبز💚💚 شروع۵۹ 💚💚وزن هدف۵۵💚💚
@زیتونپرورده     سلام سرگروه جان خوبی؟ عزیزم من دیروز وزن کردم ۵۵و۷۸۰ بودم.هدفم ۵۵ بود ...

سلام عشقم تبریک خیلیم عالی آره ک کم میشه چرا ک نشه برو گروه طلایی عزیزم ..🌸🌸🌸🌸🌸

@sanaz718  

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلاممممم سلامممم به روماهت ،باریکلاااببین مائده چه کرده😍💪💪💪💪💪هورااااااااااااااکاهش وسبزشدنت خی ...

خوش اومدن🌸🌸🌸🌸🌸👏👏👏👏

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام با اراده هااا مجاز ۱۶۲۰ روز اول روزه خراب کردم خدا بخیر کنه  مصرفی ۱۸۰۴ سحری نون و ش ...

حالا روز اول بود بعد درست میشه نگران نباش  

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5
یعنی دیگه نمیشه عضو شد؟🥺

چرا نمیشه عزیزم