2821
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064553 بازدید | 118822 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😂😂 اخه من گزارش هم نداده بودم گفتم شما از کجا فهمیدی 😁💚 کاش ۳۰۰ تا بود ۱۰۰۰ تااااا اضافه خوردم ...

فردا که فسته،ذاتا میشوره میبره نگران نباش،کمی ورزشتو زیادتر کن در حد ۲ روز ۳ روز.همین.والسلام

فردا که فسته،ذاتا میشوره میبره نگران نباش،کمی ورزشتو زیادتر کندر حد ۲ روز ۳ روز.همین.والسلام

وای مرسی ساناز جون یه ذره خیالم راحت شد 🌺

چشم ورزشم و هم زیادتر میکنم 💚

کی بشه این ۱.۵۰۰ و هم تموم کنم بیام تثبیت 😵

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻

@بامدادخمار  سلام عزیزم میگم ۱۰ کیلو کم کردم خیلی بدنم شل شده چکار کنم پشتم زیر خط سوتینم شل شده س ی ن ه ا م خیلیذکوچک شده و شل ک بدم میاد.دوست ندارم با س ن م خیلی کوچک بشه ولی انگار تمرگز چربی سوزیم فقط رو این ۲تا منطقه خخ‍ 

وزن شروع ۹۷  وزن فعلی 89هدف ۷۰ نمیخوام از ۷۰کمتر کنم شایدم ۶۵بشم هرچی خدا بخواد ولی در کل یکم گوشت و بار داشته باشم بد نیست😆 اگه بشه شکمم آب کنم وااای خدا من تابحال تجربه لاغری و رژیم نداشتم ولی بخاطر ۲قلوهام خیلی بهم ریختم و صورتم شکسته شده تصمیم گرفتم فقط ب خودم برسم بچهام رسیدگیشون جای خود😊

سلام من قبلا اینجا عضو بودم بنا ب دلایلی رفتم 

میشه دوباره بگردم کسی هس منو بپذیره ب گروهش😍 لطفا 

اشنایی دارم با قوانین

وزنم ۸۴

قدم ۱۷۳

نزدیک ۱۵ تا میخوام کم کنم

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
سلام عزیزم خوش امدی،توضیحات۲صفحه اول همین تاپیک روبخون شروع کن موفق باشی💙

آسنات جون میگم بدنم شل شده چکار کنم.بدم میاد این نزدیکی ها باشگاه نبست چکار کنم برا سفت شدن عضلات 

وزن شروع ۹۷  وزن فعلی 89هدف ۷۰ نمیخوام از ۷۰کمتر کنم شایدم ۶۵بشم هرچی خدا بخواد ولی در کل یکم گوشت و بار داشته باشم بد نیست😆 اگه بشه شکمم آب کنم وااای خدا من تابحال تجربه لاغری و رژیم نداشتم ولی بخاطر ۲قلوهام خیلی بهم ریختم و صورتم شکسته شده تصمیم گرفتم فقط ب خودم برسم بچهام رسیدگیشون جای خود😊
سلام من قبلا اینجا عضو بودم بنا ب دلایلی رفتم  میشه دوباره بگردم کسی هس منو بپذیره ب گروهش😍 ل ...

خوش اومدی عزیزم برو صفحه اول ببین سر گروهت کی میشه.اینجا محدودیت نداره هرکس میتونه عضو بشه

خوش اومدی عزیزم برو صفحه اول ببین سر گروهت کی میشه.اینجا محدودیت نداره هرکس میتونه عضو بشه

مرسی خانومی

اخه باید قبول کنن که یعنی تگ کنم هر کیو خواستم بنابه کاهش وزنم؟🤔

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷
اخع من تازع ورزشو شروع نکردم ک میگین حالا اول رژیم فلان نکن بسار نکن ایشش😒😂😂😂😂ی ماه پیش میرفتم ...

خواهر واسه خودت ميگم يكم وزنتو با هوازي بيار پايين راحت تر قدرتي ميتوني بري بعدا عزيزم