2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064615 بازدید | 118822 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزم خوش اومدی سرگروهت بیاد جوابتو میده  نه عزیزم کاری نمی‌خواد بکنی فقط سالم خوری وکالر ...

ممنون عزیزم

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 
اره دوس دارم 😆 اره یدونه دارم دوس دارم ی دختر و ی پسر دیگه داشته باشم😍

۳تا میخوای؟حتما وضع مالیت خوبه🙄🙄🙄🙄🙄🙄

من دوتا دارم باهم ۴سال اختلاف دارن خیلی خسته میشم چون دعوا میکنن همش😩😩😩کوچیکه به بزرگه زور میگه

قربونت ❤💜😘 میای من نیستم من میام تو نیستی😆

😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نباعد جلو خارجکیا کم بیاری من سپیده هم قراره هر کودوم ۷   ۸.  تا اضافه کنیم که ملت سربلند ...

😂😂😂😂😂😂💪💪💪💪💪  ما میتوانیم

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
کاهو نداشتم از کلمم خسته شده بود    

کلم را با گوجه و‌خیاز‌و‌پیاز به صورت نواری خورد کن بعدش روش،، غذاتو‌بریز و ترکیبی بخور...

@سمیه1396   سلااام 😍😍 من عضو جدید گروه نارنجیم و تا جایی که متوجه شدم کارای لازم رو انجام ...

سلام‌گلم🌸

خوش‌اومدی🎉🎉🎉🎉🎉

رقیب وزنی داشته باشی هم عالی میشه، و هر شب به همدیگه گزارش بدید...

باچه میبریم.تاپیک گردی با دوستان😎😎

😂😂😂 میرید دعوااا🔪

اتفاقا داشتم الآن میخوندم پیش خودم به پشتکار و زنانگیش آفرین گفتم خیلی هنر و حوصله و عشق و علاقه م ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی