2821
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064553 بازدید | 118822 پست
تنبلی نکنم زود بتونم بذارم😬😬😬😬 آلاهیدا بیاد انگیزع بده😂😂😂

تنبلی کنی ب الاهیدا میگم با چوب دنبالت کنه😂😂😂😂

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
دیروز که خگخ بود دیگه نمی‌دونستم چی بخورم میوه ۲واحدو حتما خوردم ولی امروز کربو طبیعی ومیوه نمی‌خورم ...

روزخگخ ایرادنداره میوه زیاد بخوری روزای عادیتوگفتم ۳واحد۷۵کالری باشه گلم 🌼🌼😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم به سلامتی انشاالله داری جمع وجورمیکنی برای رفتن؟ همه جاازاین آدمای قدرنشناس هست خودتونار ...

آره سرگروه جون

گویا همه نامه نگاریا انجام شده

حالا قراره امروز شوهرم. زنگ بزنه ببینه کی باید کارای ویزا گرفتنو شروع کنیم و چقدر زمان داریم تا رفتنمون

👏👏👏👏💃💃💃 میگم میترسم الهه یهو سر برسه منو از تاپیک اخراج کنه 😬بخاطرایجاد بستر  اغفال ...

چرا چیشده مگه🤔🤔 چه کردی من بیخبرم هوووم😤

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

سپیده واقعا ناراحتم کرد اینمدت فقط فشار روحی روم بود....ولی حقیقت قیافشو بعد خوندن نامه دیدم پوکیدم ...

سلام فاطمه جون خوبی چیکارا میکنی 😍چی شد وزن کردی اضاف کرده بودی؟؟ 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
عزیزمممم🥰🥰🥰🥰چقده شیرینه این جور موقع ها.... آروم باشید و اینقدم دغدغه نی نیو نداشته باش توام،ی ...

😂😂😂😂😂😂😂😂 خودش الکی الکی باعث شد بحث طولانی بشه خو😂😂😂😂😂

آره واقعا👌🏻👌🏻

به حکمتش دل بسپار 🌿

منم عکس خودمو بزارم

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....