2821
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064565 بازدید | 118822 پست
خواهش میکنم گلم 😊😚 آره قبل قدرتی یه رب گرم کن بدنت رو....ولی روزای فرم دهی فقط با آپ کار کن خودش ...

سلام عزیزم ببخشید یه سوال داشتم

یعنی ورزش هایی که اپ های ورزشی دارن برای فرمدهی هستش؟

لاغر نمیشیم باهاش؟

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
عالیه👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 این خودشه.....   مامیتوانیم# 🖐🏻🖐🏻🖐🏻💃🏻💃🏻💃🏻 پس یا ع ...

علی یارت 🤗🤗

😙😙😙

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام فندق فسقلی جونم و سلام بامداد خمار عزیز. وزن شروع ۸۵ وزن هفته قبل ۸۴.۲۰۰ وزن امروز ۸۴.۳۰۰ &n ...

سلام عزیزم🐥💛 چرا ناراحت🤓🤓

تو پری وزن کاذبه عزیزم نباید وزن میکردی فقط 🎈 میذاشتی

ایشالا هفته بعد کاهش تووپی داری👏🏻

وزنت رو تاپیک وزن وارد کن🐥

به حکمتش دل بسپار 🌿

یکی به من روحیه بده ۳ هفته اس استپم😭😭😭😭@آلاهید@ سمیه ۱۳۹۶

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
من یک عدد گردن باریک باکلاسم🤓🤓😂😂

ای جاااان 💖💖

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
الهه جون بخداحرفای دله منوزدین من پارسال ده کبلوکم کردم دقیقابخدایک نفرگف نکنه مریضی بخاطرهمین مسئله ...

😘😘♥️ قربونت عزیزم 

اره من خودم یبار ۱۲ سال پیش بعد زایمانم عالی کم شدم از ۹۰ و خورده ای ۵۰ شده بودم  ولی ورزش زیادی نداشتم صورتم خیلی لاغر شده بود اونموقع هر کی منو میدید هی میگفت وای چقدر لاغر شدی چقدر شل شدی چقد بد شدی چون یهو بعد یه افزایش وزن زیااااد یه کاهش زیاد و سریع داشتم بدون ورزش خیلی مشخص بود منم تجربه نداشتم هی از خودم بدم میومد میگفتم پیر شدم بجای اینکه برم ورزش کنم و ایرادهامو درست کنم گفتم خب الان چند کیلو چاق بشم دوباره خوب میشم و دوباره شروع کردم به خوردن و کلا کنترل از دستم در رفت و خودمو ول کردم دوباره چاق شدم باز همونایی که میگفتن لاغر شدی بد شدی چاقیمو مسخره میکردن 

پس به حرف کسی اهمیت ندیم و رو هدفمون تمرکز کنیم و اطلاعتمونو بالا ببریم کسی نتونه با اظهار نظر های اشتباه گمراهمون کنه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
یکی به من روحیه بده ۳ هفته اس استپم😭😭😭😭@آلاهید

@آلاهیدا  

سلام عزیزم ورزش داری؟ کالریت رو کامل رعایت میکنی؟

آب اندازه میخوری؟

مصرف کربو پایینه؟

کم خونی،تیرویید،تنبلی تخمدان نداری؟

به حکمتش دل بسپار 🌿
منم تا دیروز اینطور بودم دیروز پری اومد....الان بیخیال دنیام😂😂😂😂

آره دوره اش بگذره حالم بهتر میشه 

ببخیالی خییلی خوبه 😁😁😀

زهرا دیدی الهه جون گفت رژیم شیر نگیرین؟؟

اره فاطمه جون

اینطور ک الهه جون میگن این رژیم برای ۲ کیلو اخر هست و تثبیت کننده

من اشتباه متوجه شدم

ممنون ک تگش کردی عشقم😘😘😘😘😘

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

از صمیم قلبم دعا کردم به زودی زود مادر بشی یک بچه سالم و صالح خداوند نصیبت کنه😍

ای جااان الهی فدات بشم 

چه موقع خوبی بود صدای اذان میاد 

احساساتی شدم 😢😢

خیر ببینی گلم 😙😙

@آلاهیدا     سلام عزیزم ورزش داری؟ کالریت رو کامل رعایت میکنی؟ آب اندازه ...

سلام فدات شم .ورزش داشتم رعایتم میکردم .متابولیسم خیلی پایین کم خونی ام دارم.الان شروع کردم به جای آب لیمو عسل سرکه سیب صبح میخورم😢😢😢از این ۷۶ رد نمیشم

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
الهه نسخه بروز مانکن اومده‌.مثلا هویج خام صد گرم ۳۰ کالری بود الان زده۴۱😭😭😭

نمیدونم چرا اینجوریه کرفس برعکس شده کالری هارو کم کرده 😐

زیره هم خیلی بنظرم بالا میزنه ولی بهتره انگار 

هویج چی داره ۴۱ مگه ۲۰ نبود ☹️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار