2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064623 بازدید | 118822 پست
آرهههههه😍😍😍

بمون الان میذارم

ریپش نکنی😄

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

https://uupload.ir/files/uz8q_۲۰۲۱۰۳۱۴_۱۱۰۵۵۹.jpg

https://uupload.ir/files/8xt0_۲۰۲۱۰۳۱۴_۱۱۰۵۲۳.jpg

گوشتای پشتم ول نمیکنه مائده😣 چسبیده بدجور

چندوقته حلقه رو بالاتر میزنم الان کبود شدن😖

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مبارکه خوشگل خانوم،آیناز خانوم.میری تاج گذاری.🤩🤩🤩🤩🤩🤩 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

سلام عزیزم خیلی برات خوشحالم وبهت تبریک میگم توهم مثل تمام طلایی ها ثابت کردی که خواستن توانستن است ومیشه به هدف رسیداگه تلاش کنی وجانزنی...

امیدوارم درتمام مراحل زندگیت پیروز وسربلند باشی وپایدار...

سللااااااام به دوستای گلم😍😍😍😍😍😍 همراه یک جیییییییغ بلند 😄😄😄😄😄😄 من بنا ب دلایلی از اویل ...

جییییییییییغ

جییییییغ

جییییییییییییییییییییییییییییییغ

ملکه آیناز تاج گذاریت مبااااارک دوست با اراده ی من.💃💃💃💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓💓👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💍💎💎💎💎💎💎

دست راستت رو سر من😁

جییییییییییغ جییییییغ جییییییییییییییییییییییییییییییغ ملکه آیناز تاج گذاریت مبااااارک دوست با ار ...

مرسیییییی😍😍😍😍😍😍😍

سمیرا تو هم ک داری خوب پیش میری 

فقط عیدو حواست باشه تو هم میای مقر😂😂😂👌👌👌👌👌

عضو تاپیک لاغری بامداد خمار، وزن شروع رژیم در چالش مهرماه 99↔️ 88 کیلو😑 وزن الان 69 کیلو😧 وزن هدف 64😊🤘 
سلام عزیزم خیلی برات خوشحالم وبهت تبریک میگم توهم مثل تمام طلایی ها ثابت کردی که خواستن توانستن است ...

عزیزدلمی تو😍😍😍😍😍😍

مهسا جونم تو فاطمه و سمیرا جز اولین دوستا و رقبای من بودین عاشقانه دوستتون دارم 

خوشحالم دوباره رو غلتک افتادی ارزوم دیدن تثبیتی شدنته😗😗😗😗😗😗

عضو تاپیک لاغری بامداد خمار، وزن شروع رژیم در چالش مهرماه 99↔️ 88 کیلو😑 وزن الان 69 کیلو😧 وزن هدف 64😊🤘 

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

❤    آیناز عزیز😍❤

رژیمی با اراده😂❤

ورود شما رو به جمع تثبیتی ها تبریک عرض نموده🤗💐❤

حالا تاجو بیار ساناز جووون.👑دس دس دس دس👏👏👸👸❤

هو هو هو  هو هو هو 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🤣❤

❤🙋‍♀️🚶‍♀️🏃‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️🤸‍♀️❤

آیناز نری که بریآ،😒باشین بچه ها...انگیزه هستین شماها.خیلیا رفتن که رفتن...🚶‍♀️تو نرووووو🤗❤😎😎

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

@aynazbano  

سللااااااام به دوستای گلم😍😍😍😍😍😍 همراه یک جیییییییغ بلند 😄😄😄😄😄😄 من بنا ب دلایلی از اویل ...

عزیزم بهت تبریک میگم ، مراسم تاج گذاری داریم امروز   من از اول مهر فقط میامدم گزارش های شما رو میخوندم روحیه میگرفتم ، نمیدونی الان با رفتن به جمع ملکه ها چقدر به ماها انرژی و انگیزه دادی          

وزن اولیه  :     ۷۶  وزن قبلی  :  ۶۲،۵۰۰ وزن جدید :  ۶۱،۹۰۰ ...

سلاااام 😍😍😍

به به چه کاهشی 😋 کاهشت پایدااار 💃🏻💃🏻

چشم میفرستم ببین 😂

پس تو هم میخوای بیای تثبیت ؟

انشاالله هر کس هر مشکلی داره مشکلش حل بشه و حاجت روا بشه و منم حاجت روا بشم 🤲🏻🌟
عزیزدلمی تو😍😍😍😍😍😍 مهسا جونم تو فاطمه و سمیرا جز اولین دوستا و رقبای من بودین عاشقانه دوستتون ...

مرسی عزیزم منم بیشتر کاهشمو مدیون رقابت با توام دوست خوب وعزیزم منم دوستت دارم قول میدم طلایی شدن منو هم ببینین امروز 72.300هستم هفته قبل 75.500بودم امیدوارم تا هفته آینده 70بشم برام دعا کن همچنان محکم وقوی باشم..

سلاااام 😍😍😍 به به چه کاهشی 😋 کاهشت پایدااار 💃🏻💃🏻 چشم میفرستم ببین 😂 پس تو هم میخوای بیای ...

من هر وخ دهه ۵۰ رو ببینم میرم تثبیت.

هفته اول عید،همسرم شیفته،میتونم ادامه بدم رژیمو تا ۵۹ شم‌.

تو هم مدل اندامت مثل منه رونات شبیه منه تو بیشتر باید رو شکم و پهلوت کار کنی یکم لاغر بشی خوب خوب ...

اوهوم

تو هم مدل اندامت مثل منه رونات شبیه منه تو بیشتر باید رو شکم و پهلوت کار کنی یکم لاغر بشی خوب خوب ...

وای مائده یادم رف پاک کنم

چطوری لینکارو پاک کنم از تو آپلود