2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1064648 بازدید | 118822 پست
وای نه خیییلی خوب بودی خیلی😍😍😍 خوبه منم برم بگیرم تا لباسام روشنه😄😄

هرچه نشستم عکستو نذاشتی خواهر

برم که ساعت یازده ونیم نوبت دکتر دارم⁦🖐️⁩

🌸🌸🌸🌸🌸فکرشو بکن! روزی که به خودت بگی تونستم💪 اون روز  : بهترین روز دنیاست🌸 🌸🌸🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سللااااااام به دوستای گلم😍😍😍😍😍😍

همراه یک جیییییییغ بلند 😄😄😄😄😄😄

من بنا ب دلایلی از اویل  اسفند تقریبا کالری شماری نداشتم

تا الان خودمم وزن نکرده بودم 

امروز وزن کردم 😁😁😁😁😁😁😁😁

بالاخره تونستم کمر 70 رو بزنم زمین😂😂😂

الان 67 کیلو شدم و لباسامو پوشیدم برم پیش ساناز برا مراسم تاجگذاری اماده شم😍😍😍😍😍😍😍😍

بامداد جونم، سرگروه های عزیزم، دوست جونیام، و همه دوستای تاپیک مرسی ک هستین❤❤❤

@بامدادخمار  

@فندق_فسقلی  

نازنینم ک نیست حیف 

@آسنات99  

@زیتونپرورده  

@دختره_بخندون  

عضو تاپیک لاغری بامداد خمار، وزن شروع رژیم در چالش مهرماه 99↔️ 88 کیلو😑 وزن الان 69 کیلو😧 وزن هدف 64😊🤘 
سللااااااام به دوستای گلم😍😍😍😍😍😍 همراه یک جیییییییغ بلند 😄😄😄😄😄😄 من بنا ب دلایلی از اویل ...

@violoonist @abremaman @shaparakشرقی @خوشگلشششونم @مامان_2_گل_پسر زرا ابی نمیشی چرا

عضو تاپیک لاغری بامداد خمار، وزن شروع رژیم در چالش مهرماه 99↔️ 88 کیلو😑 وزن الان 69 کیلو😧 وزن هدف 64😊🤘 
سللااااااام به دوستای گلم😍😍😍😍😍😍 همراه یک جیییییییغ بلند 😄😄😄😄😄😄 من بنا ب دلایلی از اویل ...

@تبسم27 @صدف_20  ‍ @مندا @انرژی0مثبت @لیلی_ومجنون  

@آلاهیدا کجایی رفتی ک بیای ها

@3ilent @گل_ایل  

خب ساناز جووونم😍😍😍😍

پروفمو عوض میکنم 

تثبیتم از ص اول میخونم اگه نکته خاصی هست بگو منو😗😗😗😗😗😗

@sanaz718  

بیایید

مائده هستی عکس بذارم؟ 

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
برو برو😍😍😍 من برعکس بقیه همه جام لاغر میشه به جز این کیون مسخره🤣🤣🤣 خلاصه که 50 کیلو هم بشم ب ...

خوشبحالت عاقااا😭😭

منم اولین جاییم که آب میشه همون بی صاحبه با ممه ایام🥺🥺

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

وزن اولیه  :     ۷۶ 

وزن قبلی  :  ۶۲،۵۰۰

وزن جدید :  ۶۱،۹۰۰

وزن هدف :    ۵۹

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

سلام عزیزان:

@زیتونپرورده  خوبی الهه جون،میشه برا ۳ کیلوی آخر کمکم کنی.فروردینو میخام تثبیت باشم،توی ماه رمضان دوباره شروع کنم برا کاهش.

@کیان_جوون  سارا جون ،پرپری،ایشالله سال آینده ترکونده باشی.

@hamtajoon  تو بی نظیری ،تثبیتی با اراده.دوست داشتی سایزاتو بفرس ببینم ی ۵۴ کیلویی چند سانته.😁

مبارکه خوشگل خانوم،آیناز خانوم.میری تاج گذاری.🤩🤩🤩🤩🤩🤩

🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

مبارکه خوشگل خانوم،آیناز خانوم.میری تاج گذاری.🤩🤩🤩🤩🤩🤩 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

فدات نفسم😗😗😗

بله😁😁😁😁

ایشالا تو هم زودتر بیای مقر تاج گزاری😁😁😁

هرچه نشستم عکستو نذاشتی خواهر برم که ساعت یازده ونیم نوبت دکتر دارم⁦🖐️⁩

عه ببخشید

رفتم بندِ بچه ها شدم😣

الان نیسی؟؟