من خودم انگلیسی ی زمان خیلی کلاس رفتم بچه باید تا حدی فارسی رو خوب بلد باشه ک انگلیسی رو یاد بگیره خودت ببین کی فارسی و خوب بلده بعد
hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃 احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من ۳سال و نیم داشتم مامانم بردم کلاس زبان بعدشم مهد کودکم همون معلمو اورد یاد بده
خیلی خوبه اگه بچت بازیگوش نباشه و توجه زیادی داشته باشع من خودم ایلتسو تو دبیرستان گرفتم از ۴سالگی هم شعر به انگلیسی حفظ میکردم ولی اجیم بازیگوش بود یاد نگرفت
ما ترک هستیم،ترکی رو میفهمه اما نمیتونه حرف بزنه فارسی یادش دادم و فارسی صحبت میکنه انگلیسی رو مثل ...
اصلا زود نیست ببین بچه ها اینقدر مستعد یادگیرین که تز همون بدو تولدم میشه یادشون داد من خودم کلا میخوام با نینیم که به دنیا میاد انگلیسی صحبت کنم و پدرش و اطرافیان فارسی صحبت میکنن کامل هر دو زبون و یاد میگیره