2777
2789
عنوان

فن فروشندگی یا کلاهبرداری

78 بازدید | 9 پست

دیشب یه تی شرت دیدم ازش خوشم اومد....گفتم چند؟فروشنده گفت 50...حتی دوبار پرسیدم....وقتی خریدم و کارتمو دادم 70کشید

...گفتم خانم شما گفتید 50....گفت نه من گفتم 70....حتی خواهرمم باهام بود اونم گفت 50گفت......😑خواهرم گفت بیا دادو بیداد کنیم ...ازش بگیریم....😡گفتم نه ارزش نداره.......این اتفاق قبلا توی مغازه دیگه ای واسه دوستمم افتاده بود........چرا اینکارو میکنن ...دزدی همینه شاخ و دم ندارن دزدا😟😟😟😟😟

من بودم پسش میدادم

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور افراد انسان نیستن عزیزم شاید یکی باشه که به بقیه ی اون پول احتیاج داره و نمیخواد بیشتر از اون خرج کنه متاسفم برای اینجور اشخاص.از این به بعد از فروشگاهش خرید نکن

جان من است او🤍
اینجور افراد انسان نیستن عزیزم شاید یکی باشه که به بقیه ی اون پول احتیاج داره و نمیخواد بیشتر از اون ...

تصمیمم همینه...ولی حرفم اینه که اکثرشون یاد گرفتن اینکارو...یعنی این شگردو...وقتی میگی پولمو پس بده...میگه نقدی ندارم یا کو تا بیاد بکارتم یا خودت شنواییت ضعیفه

پولت چی؟اینا پول پس نمیدن

مگه میشه پس ندن چون اینکارو کرد اگه پول پس نمیداد حتی ب تعزیرات و پلیسم زنگ میزدم

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
تصمیمم همینه...ولی حرفم اینه که اکثرشون یاد گرفتن اینکارو...یعنی این شگردو...وقتی میگی پولمو پس بده. ...

بله شاید همینه ایندفعه وقتی گفت فلان قیمت دوباره سوال کن دفعه دوم که مطمعن شدی پولو پرداخت کن

جان من است او🤍
تصمیمم همینه...ولی حرفم اینه که اکثرشون یاد گرفتن اینکارو...یعنی این شگردو...وقتی میگی پولمو پس بده. ...

من جای شما بودم دقیقا به حرف خواهرم گوش میدادم جیغ جیغی راه مینداختم که دفعه آخرش باشه بحث بیستمون نیست بحث اینه که فکر میکنن بچه زرنگ شهرن