2777
2789
عنوان

دهمی ها بیایین کمک

614 بازدید | 20 پست

سلام. اونایی که تیزهوشان نهم به دهم یا نمونه دولتی نهم قبول شدن میشه لطفا بگین چند ساعت میخوندین 

از چه منابعی استفاده می کردین 

برای استعداد تحلیلی (هوش) تیزهوشان چه منابعی بگیرم 

ممنون میشم 

فقط کتاب درسی رو خیلی ریز می خوندم 

و کتاب آیکو گاج هم می زدم اون نه هر روز

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما فرزانگانی؟ کی قبول شدی؟ 

بله دیگه فرزانگان بودم 

سال 96 

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬

من این منابع رو دارم 

علوم نهم تیزهوشان خیلی سبز 

ریاضی نهم مرشد مبتکران تیزهوشان 

هوش کمپلکس نهم 

کتاب جامع تیزهوشان نهم مهروماه 

1500 تست استعداد تحلیلی نهم 

سمپادیوم نهم 

فارسی نهم طالب تبار 

کتاب 31 استان پویش 

خوبه به نظرتون؟ 

خوش به حالت 

شما هم تلاش کن میشه 

احتیاجی نیست خودت رو بکشی و فقط درس بخونی یه چیز نرمال کافیه

من این منابع رو دارم  علوم نهم تیزهوشان خیلی سبز  ریاضی نهم مرشد مبتکران تیزهوشان  ...

خيلی زیاده

شنیدم سوالاش هوشی شدن بهتره بیشتر تمرکزتو بالا ببری

برای ششم نه نهم

ایشالا 🤲 من از هشتم دارم میخونم

از هشتم برای تیزهوشان😳