2777
2789

کسی هس؟ با ورزش لاغر کنیم تجربه هامونو باهم شریک شیم 🙃

هرهفته وزنمونو اعلام کنیم 😐

حس میکنم گروهی باشع بهتر جواب میده

در واقع مرده بودم؛ جونم شدی⁦❤️⁩

اره منم موافقم

با ورزش و کم خوردن، چون ماها که نمیتونیم رژیم سخت بگیریم

چند کیلویی الان؟ 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره منم موافقم با ورزش و کم خوردن، چون ماها که نمیتونیم رژیم سخت بگیریم چند کیلویی الان؟ 

بعد زایمان ۷۹ 

الان شدم ۷۲و ۸۰۰ 

میخوام برسم ۶۵

من بچم الرژی داره به پروتیین گاوی و غذاهامم محدوده 

اخر شبا ک بیمارم یساعت حلقه میزنم

بعد زایمان ۷۹  الان شدم ۷۲و ۸۰۰  میخوام برسم ۶۵ من بچم الرژی داره به پروتیین گاوی و غذا ...

منم 74.4باید برسم به 60

ببین من میگم برسیم به ده نفر اینا

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
منم 74.4باید برسم به 60 ببین من میگم برسیم به ده نفر اینا

اگه بیان پایه باشن یه تاپیک میزنیم اونجا هرهفته وزنمونو میزاریم با مدت ورزش اینا 

اگه بیان پایه باشن یه تاپیک میزنیم اونجا هرهفته وزنمونو میزاریم با مدت ورزش اینا 

موافقم 

روزی چقد ورزش؟ 

اپ برنامه ریزی دارم متلا یه روز ۱۰ دقیقه دویدن ۴۵بار درازنشست پروانه ۴۰بار دوچرخه زدن ۵ دقیقه

بعد مثلا یه روز نوشته ۵۰ دقیقه پیاده روی هرروز ورزش تغیرمیکنه دیدم وزن کم نمیکنم پک لاغری سفارش دادم 

اپ برنامه ریزی دارم متلا یه روز ۱۰ دقیقه دویدن ۴۵بار درازنشست پروانه ۴۰بار دوچرخه زدن ۵ دقیقه بعد م ...

ببین منم کم نمیکردم اصلا تکون نمیهورذ وزنم 

شروع کردم به اب خوردن روزی هفت هشتا اب میخورم 

شیرم زیاد تر شده 

چند روزیه از۷۳ و۳۰۰ شدم ۷۲:۸۰۰