2777
2789

دوبار آی وی اف کردم، دفعه قبلی منفی شد، دو تا جنین داشتم گرید aوb,  ولی ایندفعه یه جنین داشتم با گرید b به نظرتون ممکنه مثبت بشه؟ خیلی نگرانم 😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز استرس نداشته باش سعی کن گوشت خورشتی یا بوقلمون بخور سردی بخور و فرنی و سبوس گندم یک قلشق تو آب سعی کن میوه و سبزی بخوری ایشاالله بگیره موز و خرما و گرمی نخور انار و به مخصوصا به خشک رو دم کن بخور شیاف پروژسترون میزاری؟

عزیز استرس نداشته باش سعی کن گوشت خورشتی یا بوقلمون بخور سردی بخور و فرنی و سبوس گندم یک قلشق تو آب ...

فعلا روزی دوتا آمپول پروژسترون میزنم تا فردا، از شنبه روزی سه تا شیاف باید بزارم

فعلا روزی دوتا آمپول پروژسترون میزنم تا فردا، از شنبه روزی سه تا شیاف باید بزارم

عزیز من آی یو آی کردم بعد ۵ سال دوا و دکتر جواب گرفتم فقط استرس نداشته باش بگو یکی بیاد پیشت یا برو یه جای شلوغ خونه مامانت اینا هواست رو پرت کن و گرمی زیاد نخور ایشاالله توام جواب بگیری