2777
2789
عنوان

مامانا بیاین راهنماییم کنین لطفأ

62 بازدید | 10 پست

سلام دوستان.دوهفته س  پسرمو از شیر گرفتم.  چه غذایی بهش بدم که مفیدباشه. کلأ از اول بدغذا بود، الانم همش نگرانم که وزنش کم بشه. چیکارکنم؟؟

تو بخند....تا سَراسیمه شَود،بویِ بَهار...🌱🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب برنج ...سوپ..انواع غذاها...کباب اگه دوس داره...کدوم غڋا رو بیشتر دوست داره...سعی کن غذاشو تو ظرف خوشکل ترجیحا عروسکی

بعد تزیین شده واسش بیار بخوره...تشویقش کن....

چ غذایی رو بیشتر دوست داره..ـ

یتیکه گوشت سیب زمینی هویج بنداز تو شیشه ی استکان اب بریز ادویه بزن.در شیشه رو ببند بزار تو اب بجوشه...اب باید سرد باشه..چون شیشه میشکنه...یساعت بپزه اگه دیدی اب داره کشیده میشه اب جوش بریز روش...

عزیزم شبا راحت میخوابه بچتون چند سالشه

۱۱دی تولد دوسالگیشه انشاالله. شبا اول میذاشتم روپام اما الان بهتره قصه میگم براش میخابه. روزای اول خیلی اذیت میکرد الان انگار داره کنارمیاد طفلک بچم

سعی کن غذاهاشو با اب قلم یا اب گوشت درست کنی از سیب زمینی هم استفاده کن تو غذاهاش 

اره اب قلم میریزم تو غذاش. سیب زمینی فقط سرخ کرده دوست داره و میخوره!

آب برنج ...سوپ..انواع غذاها...کباب اگه دوس داره...کدوم غڋا رو بیشتر دوست داره...سعی کن غذاشو تو ظرف ...

آره ظرف عروسکی خیلی وقته خریدم براش خیلی دوس داره خودش غذاشو بخوره!! با کارتون و tv بهش غذا میدم با بدبختی😁

جیــــــــــگر...پسر من خودش خودشو از شیر گرفت....من اصلا شیر نداشتم ...دیگه خشک شده بود..۱۸ماهه بود شیر نداشتم...سینه مو میگرفت میگفت..ن...منم میگفتم ن...ولی هر چی بهش میدادم میخورد علی الخصوص قورمه سبزی

مامانایه برنامه هس دکترانلاین داره

هرساعت شبانه روزدکتراش انلاینن

برای مادرای بچه داروباردارهس

چت بامادران دیگه هم داره خیلی سریع میشه سوال راجب بچه یابارداری ازدکتریامادراپرسیدجواب گرفت

ویه برنامه منظم وعالی داره برای تپل شدن بچه توبارداری وبعدبدنیااومدنش

من دارم عالیه خواستم به شماهم بگم 👌👌👌👌👌

خواستید میتونید کپی کنید بعد نصبش کنید

https://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e