2777
2789

سلام دوستان من بدون قرص پریود نمیشم یه مدت قرص مدروکسی پروژسترون مصرف میکردم برای این که پریود بشم ولی چند دوره ای هست که هروقت میخوام پریود بشم سه روز روزی یکی ال دی میخورم قطعش میکنم ۵ روز بعد پریود میشم میخوام این ماه پیاز درمانی کنم اثر بدی نداره رو رشد فولیکول این سه تا ال دی که بجای قرص پروژسترون خوردم؟

منم این ماه کلی عقب انداختم

هر کاری هم کردم نیومد 

ال دی بخورم میاد واقعا؟؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

این درد منم داره میشه همین دقیقا دوماه پروژسترون دارم میخورم بجا تنظیم پریودی حالا 10روره قرص روقطع کردم باس پری میشدم ک نشدم یعنی چی اخه مگ این قرص روندادن واسه منظم بودن دیگ خسته شدم.. بی بی هم میزنم. منفیه باردارنیستم. سینه هامم خیلی درددارن

خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک تو دلم گذاشتی، بی شک که تودلی من نشانه ای ازعظمت وقدرت توست، نشانه ی  مهربان بودن وبخشندگی توست، خدایا توخیلی الرحمن الراحمینی، خدایا به حق پنج تن آل عبا که میدونم چقد برات عزیزن نی نیمو سالم وصالح به آغوشم برسون هم من بی تاب اویم هم او بی تاب لالایی های شبانه ای است ک من در گوشش نجوا کنم، خدایا وقتی به آغوشم بیایید لحظه ای نیست که از وجود تو از مهربانی تواز بزرگی توبرایش سخن نگویم، به او می گویم خدایم کسی است که تورا درون شکم من آفرید واز روح خودش دروجود تودمید پس بدان چقدر برای خدایت باارزشی ، ب اومیگویم روح خدا خیلی پاک ومقدس است ، فرزندم روح خدا در وجود تو ودروجود من در وجود همه ماها امانت است پس باید ب خوبی از روحمان مراقبت کنیم و مراقب باشیم روحمان کثیف وآلوده نشود، ب اومی گویم فرزندم از روحت مراقبت کن ک من شرمنده ی خدای مهربانم نشوم.. خدایا خیلی دوستت دارم خدایا سپاسگذارتوام، خدای مهربانم حاجت تمام حاجتمندان را برآورده ب خیر کن الهی آمین یا رب العالمین🙏 محمد پارسا پسرنازم مامان منتظرته بیایی توآغوشم به سلامتی😘خدایاممنونتم ازاینکه پسرمو سالم رسوندی به آغوشم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این درد منم داره میشه همین دقیقا دوماه پروژسترون دارم میخورم بحاژر تنظیم پریودی حالا 10روره قرص روقط ...

احتمال داره باردار باشی

آزمایش بده

برای باردار شدن سوالی داشتین اگه بتونم کمکتون میکنم

من تنبلی تخمدان شدید دارم و میخوام این ماه بعد پیاز درمانی برم سونو ببینم فولیکولام رشد کردن یا نه میترسم پریودیم که به خاطر قرص الدی اومده اثری نداشته باشه

من تنبلی تخمدان شدید دارم و میخوام این ماه بعد پیاز درمانی برم سونو ببینم فولیکولام رشد کردن یا نه م ...

ماه قبل ال دی خوردی اشکال نداره

این ماه که اقدامی ال دی نخور

لتروزول بخور واسه رشد فولیکولت

احتمال داره باردار باشی آزمایش بده

وقتی بی بی منفی باشه یعنی تمام روزنه های امیدت باخاکسترسیاه یکسان میشه.. 24ام موعدم بود سه روزه پشت سرهم میزنم هاله هم نمیندازه واسه دلخوشی 

خدایا شکرت بابت فرشته کوچولویی ک تو دلم گذاشتی، بی شک که تودلی من نشانه ای ازعظمت وقدرت توست، نشانه ی  مهربان بودن وبخشندگی توست، خدایا توخیلی الرحمن الراحمینی، خدایا به حق پنج تن آل عبا که میدونم چقد برات عزیزن نی نیمو سالم وصالح به آغوشم برسون هم من بی تاب اویم هم او بی تاب لالایی های شبانه ای است ک من در گوشش نجوا کنم، خدایا وقتی به آغوشم بیایید لحظه ای نیست که از وجود تو از مهربانی تواز بزرگی توبرایش سخن نگویم، به او می گویم خدایم کسی است که تورا درون شکم من آفرید واز روح خودش دروجود تودمید پس بدان چقدر برای خدایت باارزشی ، ب اومیگویم روح خدا خیلی پاک ومقدس است ، فرزندم روح خدا در وجود تو ودروجود من در وجود همه ماها امانت است پس باید ب خوبی از روحمان مراقبت کنیم و مراقب باشیم روحمان کثیف وآلوده نشود، ب اومی گویم فرزندم از روحت مراقبت کن ک من شرمنده ی خدای مهربانم نشوم.. خدایا خیلی دوستت دارم خدایا سپاسگذارتوام، خدای مهربانم حاجت تمام حاجتمندان را برآورده ب خیر کن الهی آمین یا رب العالمین🙏 محمد پارسا پسرنازم مامان منتظرته بیایی توآغوشم به سلامتی😘خدایاممنونتم ازاینکه پسرمو سالم رسوندی به آغوشم❤
دوفاستون چطور بخورم 

از روز دهم پریودی شبی یکی

وقتی قعطش کنی بین ۲تا۱۰روز بعد پریود میشی

ازروز ۳پریودی شبی۲تا لتروزول بخور به مدت ۵شب یعنی جمعا۱۰تا

ماه قبل ال دی خوردی اشکال نداره این ماه که اقدامی ال دی نخور لتروزول بخور واسه رشد فولیکولت

همه راها رو رفتم ۳ سال تحت نظر دکتر بودم دیگه قرار شد برم آی وی اف گفتم بذار یه استراحت بدم به تخمدونام بعد درمانو ادامه بدم تو همین سایت خوندم خیلیا از پیاز دمانی نتیجه گرفتم گفتم امتحانش کنم