پسرم ده ماه و ۱۹ روزشه هنوز بدون کمک نمیشینه.دورش بالشت میزارم یکم که میشینه سریع خودش رو میندازه و سینه خیز از روی بالشت رد میشه.زود گردن گرف و الانم غلط میزنه و سینه خیز میره.دکترم بردم ۹ ماهکی گفت مشکلی نداره.ولی الان داره ۱۱ ماهش میشه ولی هنوز بدون کمک نمیشینه .من نگرانشم.کسی بوده بچش دیر بشینه.اینم بگم وسط خونه مینشونمش و دورش هیچی نمیزارم خودشو نگه میداره ولی هنو قابل اعتماد نیس....لطفا کمکم کنید
عزیزم اصلا اهمیت نداره بعضی بچه ها نمیشینن زیاد دوست دارن برن فقط یا سرپا باشن یکیش پسر خودم ۹ ماهشه میتونه بدون کمک بشینه ها اما سریع میره اصلا بند نمیشه واسه نشستن در طول روز مطلقا من ندیدم بشینه
مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ♥️🙃
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه ها تا ۸ ماهگی باید حتما بشینن....چون جزو مراحل رشد محسوب میشه....اما مثلا چهاردست و پا رفتن جزو مراحل رشد نیست و گاها بچه ها از مرخله نشستن به ایستادن و راه رفتن پیشرفت میکنن.....اینکه پسرت نمی شینه یا خیلی وزنش زیاده یا برای نشستن دیر کمکش کردی.....بهش تمرین بده.