2777
2789
عنوان

کمک برای خارش واژن در بارداری

2545 بازدید | 11 پست

خانوما چند روره خارش دارم امروز شدید تر شده دکترمم امروز نیست ک برم چیکار کنم دارم میمیرم   میشه برم پیش دکتر یا ماما دیگه 

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو تا کار من کردم هر وقت خارش شدید داشتم و عفونت یکی نصف اب نصف سرکه سفید توی ی لیوان بریز برو تو دستویی بزن بعد اب بریز اونجا بعد اگه خوب نشد دو سه بار اینگارو کن

یکی ژل زرد ایموشن رو بگیر معجزه میکنه خیلی عالیه موقعه رابطه هم میتونی استفاده کنی

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
دو تا کار من کردم هر وقت خارش شدید داشتم و عفونت یکی نصف اب نصف سرکه سفید توی ی لیوان بریز برو تو دس ...

مرسی.شما تو بارداری استفاده کردید.دکتر معاینه میکنه ؟

مرسی.شما تو بارداری استفاده کردید.دکتر معاینه میکنه ؟

😁😁😁 ن هنوز باردار نشدم ولی فکر نکنم ضرر داشته باشه چون اون سرکه رقیق شده هست اونم ژل هست بزن فقط اون قسمت روش نمیزنی داخل ک ضرر داشته باشه

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
😁😁😁 ن هنوز باردار نشدم ولی فکر نکنم ضرر داشته باشه چون اون سرکه رقیق شده هست اونم ژل هست بزن فقط ...

متاسفانه مال من از داخله

اها مرسی عزیزم💝

عزیز شاید به یه چیز حساسیت داری من از سر دخترم همینجور بودم تجربه کردم دیدم بابت تیغ بعد رفتم دکتر گفت یک ویتامین هم توبدنت کم داد تا میخوردم خوب بودم 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

شما الان توی بارداری فقط مجازی از کلوتریمازول داخلی ی درصد استفاده کنی اونم اپلیکاتورشا زیاد داخل نبری اندازه دو بند انگشت ببری داخل و بزنی غیر از این فک نکنم چیزی برات خوب باشه

میشه واسه سلامتی نی نی دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻