2777
2789

دوروزه پروتز کردم مثل چوب خشک شدم اصلا نمیتونم تکون بخورم. اونایی ک پروتز کردن بگن چقدر طول کشیده تا حالشون اوکی بشه،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پروتز با. سن که دکترا میگن خیلی خوب نیست. ولی به با. سن چربی تزریق کنن که عالیییی میشه

اخه من چربی ندارم لاغرم باس.ن ام تخت کناره ی باس.نم هم گودی دارم چربی کسی دیگه میشه استفاده کرد؟

یه حلقه ی طلایی اسم تو روش نوشته میخوام بیام پس اش بدم ریدی ب سرنوشتم😆😈💍💐💒💎💌
اخه من چربی ندارم لاغرم باس.ن ام تخت کناره ی باس.نم هم گودی دارم چربی کسی دیگه میشه استفاده کرد؟

نه فقط باید چربی خودت باشه. پروتزم اصلا جوابدهیش خوب نیست. باید خودت چاق بشی بعد بری

آخه با وجود دوتا بچه سینه هام خیلی کوچیک بود. در حد ۶۵ بودم

راضی هستی زیادی سفت نیست میشه فشار اش داد ببخشید سوال پرسیدم من سایز ام خوبه اما دلم میخواد سفت باشه و سر بالا افتادگی اش از بین بره

یه حلقه ی طلایی اسم تو روش نوشته میخوام بیام پس اش بدم ریدی ب سرنوشتم😆😈💍💐💒💎💌
راضی هستی زیادی سفت نیست میشه فشار اش داد ببخشید سوال پرسیدم من سایز ام خوبه اما دلم میخواد سفت باشه ...

راضی که از قبلش خیلی بهتره. ولی تازه دوروزه عمل کردم گن بستم. جرعت نمیکنم دست بزنم ببینم سفته یا چی. ولی پروتز اولش سفت میشه. الان که نه ولی بعدا میشه فشارشم داد