2777
2789
عنوان

دعای سریع الاجابه

6435 بازدید | 29 پست

دعایی از حضرت علی (ع) نقل شده که اگر شخص گرفتار، ترسیده، نگران و غم دیده، آن را بخواند، حق تعالی گشایش در کار او ایجاد نماید، که این دعا چنین است:

یا عِمادَ مَنْ لا عِمادَ لَهُ وَ یا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ وَیا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ ویا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ وَیا غِیاثَ مَنْ لا غِیاثَ لَهُ وَیا کَنْزَ مَنْ لا کَنْزَ لَهُ وَیا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ یا کَریمَ الْعَفْوِ یا حَسَنَ التَّجاوُزِ یا عَوْنَ الضُّعَفاَّءِ یا کَنْزَ الْفُقَراَّءِ یا عَظیمَ الرِّجاَّءِ یا مُنْقِذَ الْغَرْقی یا مُنْجِیَ الْهَلْکی یا مُحْسِنُ یا مُجْمِلُ یا مُنْعِمُ یا مُفْضِلُ اَنْتَ الَّذی سَجَدَ لَکَ سَوادُ اللّیْلِ وَنُورُ النَّهارِ وَضَوْءُ الْقَمَرِ وَشُعاعُ الشَّمْسِ وَحَفیفُ الشَّجَرِ وَدَوِیُّ الْماَّءِ یا اَللّهُ یا اَللّهُ یا اَللّهُ لا اِلهَ إ لاّ اَنْتَ وَحْدَکَ لا شَریکَ لَکَ یا رَبّاهُ یا اَللّهُ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَافْعَلْ بِنا ما اَنْتَ اَهْلُهُ.

پس از دعا هرچه حاجت داری درخواست کن

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عااالی ممنوووون

عزیزمی التماس دعا برای امضات صلوات دادم شمام لطف میکنی برای امصام یه صلوات بفرستی؟

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
مرسی که این دعا رو گذاشتین انشالله شما و همه کسایی که خوندن حاجت روا شن

ان شا ا... عزیزدلم شمام ان شا ا... حاجت روا باشی 

عزیزمی التماس دعا برای امضات صلوات دادم شمام لطف میکنی برای امصام یه صلوات بفرستی؟

اره عزیزم برات میفرستم 💋💋💋💋

حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍
ممنون مریض دارم دعاش کنین

چشم اگه قابل باشم همین دعا رو هم بخونید عزیز دلم

ان شا ا... خدا به حق پنج تن مریض شما رو هم شفای عاجل بده 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

شمام منو دعا کن و لطف کن بعد دعات یه صلوات برام بفرست

چشم اگه قابل باشم همین دعا رو هم بخونید عزیز دلم ان شا ا... خدا به حق پنج تن مریض شما رو هم شفای عا ...

😔 انشالله همه حاجت روا بشن 

عزیزم ممنون این دعارو گذاشتی

میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔
😔 انشالله همه حاجت روا بشن  عزیزم ممنون این دعارو گذاشتی

ان شا ا...

خواهش میکنم 

برای امضات صلوات فرستادم اگه ممکنه برات شمام برای امضای من یه صلوات میفرستی؟

ان شا ا... خواهش میکنم  برای امضات صلوات فرستادم اگه ممکنه برات شمام برای امضای من یه صلوات م ...

ده تا صلوات برات فرستادم عزیزم مرسی ❤️

میشه یه صلوات بفرستی برام اونی ک عاشقشم عاشقم باشه🥺💔