2777
2789
عنوان

یه سوال از خانم های متاهل

1237 بازدید | 125 پست

سلام

یه سوال 

نه واقعا یه سوال

وقتی شهرتون دست به زن داره/خیانت میکنه/بد دهن و...

چرا به جین بچه میزاید؟

لک لک که نمیندازن در  خونتون 

یه سری مراحل داره که با یه سری قوائد میشه دیگه بچه دار نشد

ایا نمیدونید؟

یا مثلا میگید ناخواسته بود؟

ناخواسته مگه میشه 

چرا یه بچه بدبختو میندازین رو زمین بعد طلاق میگرید حال یا بچه رو ول میکنید یا میبریدش و خودتون و خانوادتون تا ابد سرش منت میزاید که مامانت از جوونیش گذاشت

واقعا فازتون چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لک لک ها آوردن

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

همسرم این مشکلات رو نداره. پس دیگه حرفی نیست.

خدافظ😁

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

به ماچه اخه مگه جای کسی هستیم که قضاوت کنیم چرا باید سرمونو توی هر سوراخی کنی مگه بچه هارو میدن به شما نگه دارین گاهی اوغات طلاق گرفتن بهترین راه حتی اگه ۵ تا بچه داشته باشی بچه به ارامش میرسه