2777
2789
عنوان

بجه هاااا میخوامششش بیاین کمکک🥺❤

| مشاهده متن کامل بحث + 1258 بازدید | 114 پست
26

ازدواج کردی؟

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره 4 ساله

خب عالیه طلاجون خوشبخت ترین شی😍❤

پس عاشقبت کردی😍

دختری هستم از تبار عشق...🙋🏻‍♀️قلبم ک هیج حتی پاش بیفته جونم رو هم میدم...😎🥰دختری هستم با قلبی مثل زلالی باران...🌧 و با عشقی به وسعت کهکشان ها...🌌یک کلام من نفسی دارم ک فقط به یک هوا بنده...❤🥺دوستان اگ امضامو میخونید برام صلوات بفرستید اجرتون با امام حسین😊
ممنون ما سنتی ازدواج کردیم عشق و عاشقی نبود، نیس

طلاجون ماهم خانوادم سنتی پسندن منم دختریم ب شدت احساسی نمیدونم چ کنم عشق برام اولویته ایا ب وجود میاد نمیاد من زنو شوهر خالی دوسرندارم باید حتما عشق باشه بورزه بهم بورزم بهش

یعنی اهل دوستی نیستم با پسر

حالا ک دل سرسختم این اقا برده ک گفتم وهمه چیمون بهم میاد اگ این بیاد و بخواد و اوکی شه خب هم سنتیه جون باخانواده هامونه هم عشق ولی غیر از این من نمیخوام

جون خودم عاشققش شدم و برام اولیته عشق و انتخابش کردم اگ هنین شه هم سنتیه هم عشقه ولی اگ بشه ب خدا بهم مبایم فقط بایو بخواد هرچی فک میکنم تا کی سلام علیک😭

طلاجون ماهم خانوادم سنتی پسندن منم دختریم ب شدت احساسی نمیدونم چ کنم عشق برام اولویته ایا ب وجود میا ...

ایشالا بشه💞

منم خیلی احساسیم ، زندگی بدون عشق داغونم کرده

چندبار خواستم جدا بشم شوهرم طلاق نمیده منم دیگه دارم سر میکنم به همین روال

زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست... 💖💖
چشمم مهربونم❤❤😍 شرمنده دیر اومدم ی سری کار داشتم چشممم حس خوب دارم ک میشه چون واقعا همه جوره چفت ه ...

عزیزم😍

چقدر خوبه که حستون نسبت به اینکه بهش میرسی مثبته☺

هیچ وقت به چیزای منفی فکر نکن و مطمئن باش مال خوده خودته😍😽

اگه میشه برا منم دعا کن به خواسته دلم برسم😍

معلم آینده😍👩🏻‍🏫
عزیزم😍 چقدر خوبه که حستون نسبت به اینکه بهش میرسی مثبته☺ هیچ وقت به چیزای منفی فکر نکن و مطمئن با ...

چشم عزیزدلم😍😍❤❤اره ب خدا حس میکنم حسم قویه ک اونم بخواد ولی اصلا نمیتونم مطمین بگم فقط ی خسه چون واقعا بهم میاین 

دعا کن فقط بخواد هر روز دیوونه تر میشم ک چ کنم😭😭😭💔

چشم حتنا برات دعا میکنم فداتشم😍😍ایشالا ب خواسته دلت زودی برسیییییی

چشم عزیزدلم😍😍❤❤اره ب خدا حس میکنم حسم قویه ک اونم بخواد ولی اصلا نمیتونم مطمین بگم فقط ی خسه چون و ...

عشقه دیگه😍☺

مرسی گلم بابت دعای خوبت چشم حتما حتما برات دعا میکنم

امید داشته باش انشاالله همونی بشه که خودت میخوای😍

معلم آینده😍👩🏻‍🏫

منم عین ت بودم و دقیقا طرف همسایمونم هست اگه واقلا واقعا دوسش داری و کسی تو زندگیش نیست بزار بفهمه دوسش داری اگه واقعا ادم درستی باشه تو. رابطت اذیت نمیشی اگه ارزشو داره ع همه لحاظ عب نداره ت برو جلو