کرانچی_فلفلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 1540 عنوان توروخدا کمک 186 بازدید | 3 پست دخترم ۱۱ ماهشه خورد زمین دوتا دندون بالاش یکمش تازه دراومده بودکلی خون اومدالان نگا کردم هردوتا دندونا لق شده.چیکار کنم؟میفته دندوناش؟ زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست🙃 1399/09/27 | 00:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoomkocholou عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 9680 اگه افتاده باید بزاری توشیر ببری دندون پزشک برا دختر من یکیش افتاد من انداختم رفت الان ۵ ساله جاش خالی هستحتما ببرش دندون پزشک اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
khanoomkocholou عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 9680 دست کاری نکن نمی افتن جاشون سفت میشه برا دخترم کنده شد کلا دکتر گفت اگه میزاشتی سر جاش یه کم کم سفت میشد ولی دختر من نزاشت بمونه دهنش منم نفهمیدم میشه کاری کرد انداختم رفت😩حتما ببر دندون پزشک اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
کرانچی_فلفلی مدیر استارتر عضویت: 1397/11/06 تعداد پست: 1540 دست کاری نکن نمی افتن جاشون سفت میشه برا دخترم کنده شد کلا دکتر گفت اگه میزاشتی سر جاش یه کم ... عزیزم برا دخترمن لق بود خداروشکر الان سفت شده😍🌸🌸🌸🌸 زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست🙃