2777
2789

سلام مامانای عزیز میخاستم راجع به زایمان طبیعی اطلاعات بگیرم بدونم زایمان طبیعی چقد درد داشتین مثلا کجاتون درد میکرد دقیقا ؟ خیلی دردش شدیده جوری که نشه تحملش کرد؟ بخیه هایی که میزنن به اون قسمت و برشی که میدن خیلی دردناکه یا متوسطه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فقط ازمعاینه داخلی و برش و بخیه میترسیدم..من تا سه سانت باز شدم درد کشیدم ولی بعدش سزارین شدم.درد ...

واسه همیناس ک میخوام سزار شم دیگه اون همه درد اخرش سزار شی

خدایا شُکرت❤🧿

دردش نزدیک دو تا سه ساعت قبل از زایمان شروع میشه البته کم کم تا شدید بشه یک ساعت قبل از زایمان شدید میشه طوری که عربده بکشی🤣و خیلی سخته ولی بعد از زایمان راحت میشی البته یکم درد داری

اینا تجربیات آبجیمه ده روز پیش

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  
من داشتم من پهلو هام خیلی خیلی درد میکردم با مثانه ام  دردش میشه تحمل کرد ولی بخیه خیلی خیلی ...

اولش میخواستم سزارین بشم ولی مادرم گفت طبیعی بهتره ضرر نداره برای عضلات بدن خوبه