2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی چی

ک چی نداره من خیلی خودمو بی ارزش کردم از بس از خواسته هام گذشتم برا شوهرم الان هرچی میخام یا ی چی میگم میزنه تو دهنم ک تو اینجوری هست قیافت از تو میشکنم 

اسی دیگه کاریش نمیشه کرد همسرت قدرشناس نبوده

حالا که فهمیدی از الان واسه پیشرفت خودت کاری انجام بده 

باور کن الانم دیر نیست هیچ وقت

خاله من تو سن 40 سالگی یه هنر یاد گرفت هم رفت تو اجتماع هم درامد دراورد 

دختر خاله ام تازه 32 سالگی داره ارشد می خونه 

ک چی نداره من خیلی خودمو بی ارزش کردم از بس از خواسته هام گذشتم برا شوهرم الان هرچی میخام یا ی چی می ...

بگو اگه اینجوری اونجوریه قیافم اول کور بودی ندیدی منو

وقتی تو زندگی کوتاه بیایی ازت سواستفاده میکنن تلاشتو بکن دیگه کوتاه نیایی بزار عادت کنه به اونی که هستی

بگو اگه اینجوری اونجوریه قیافم اول کور بودی ندیدی منو وقتی تو زندگی کوتاه بیایی ازت سواستفاده میکنن ...

هر کاری کردم اونقدم بد نیستم ولی من میدونم چرا اینجور میگ اعتماد ب نفسم صفر شده هیچ جا نمیتونم برم بیرون کارم شده گریه میام طلاق بگیرم نمیشه فا میلیم 

اینقد اعصابم خورده اگ من بخام تنها برم جایی نمیزاره تازه دوتا حرفم میزنه ک ج ن ده ها تنها میرن بیرون ولی ابجیای خودش هرجا میرن اینکی تازه میخاد بره گواهینامه امتحان بده فقط منه بدبخت اسیر این شدم

اینجا فک میکردم میشه درد و دل کرد ولی اشتباه  میکنم تا پر بازید نباشی کسی محلت نمیکنه

گلم بیا خصوصی

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
هر کاری کردم اونقدم بد نیستم ولی من میدونم چرا اینجور میگ اعتماد ب نفسم صفر شده هیچ جا نمیتونم برم ب ...

عزیزدلم نقطِه ضعفتو میدونه دیگه 

گریه واسه چی اون باید گریه کنه که لیاقت نداره شاد باش برقص به خودت برس  ی چن مدت اصلا محلش نزار به کارو زندگیتم برس ولی تحولش نگیر

مردا اینجورین که اگه بفهمن محتاجی بهش شاخ میشن امتحان کن انشالله که هدایت شه 

شوهر منم خیلی خودشو میگرفت اولای عروسیم من این کارارو کردم همش از خودتم تعریف میکنم میگم تو دنیا هیچ کسی مثل من جذاب تو دل برو نیس خخخ فقط برای اینکه فک نکنه من چیزی کم دارم توهم امتحان کن ضرر نداره

عزیزدلم نقطِه ضعیفتو میدونه دیگه  گریه واسه چی اون باید گریه کنه که لیاقت نداره شاد باش برقص ب ...

باشه اینکارو میکنم . ازصب تا شب تنهام کسیو ندارم خیلی حوصله سر میره اخه تا کی زندانی باشم دق کردم بخدا