الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ک چی نداره من خیلی خودمو بی ارزش کردم از بس از خواسته هام گذشتم برا شوهرم الان هرچی میخام یا ی چی میگم میزنه تو دهنم ک تو اینجوری هست قیافت از تو میشکنم
اینقد اعصابم خورده اگ من بخام تنها برم جایی نمیزاره تازه دوتا حرفم میزنه ک ج ن ده ها تنها میرن بیرون ولی ابجیای خودش هرجا میرن اینکی تازه میخاد بره گواهینامه امتحان بده فقط منه بدبخت اسیر این شدم
هر کاری کردم اونقدم بد نیستم ولی من میدونم چرا اینجور میگ اعتماد ب نفسم صفر شده هیچ جا نمیتونم برم ب ...
عزیزدلم نقطِه ضعفتو میدونه دیگه
گریه واسه چی اون باید گریه کنه که لیاقت نداره شاد باش برقص به خودت برس ی چن مدت اصلا محلش نزار به کارو زندگیتم برس ولی تحولش نگیر
مردا اینجورین که اگه بفهمن محتاجی بهش شاخ میشن امتحان کن انشالله که هدایت شه
شوهر منم خیلی خودشو میگرفت اولای عروسیم من این کارارو کردم همش از خودتم تعریف میکنم میگم تو دنیا هیچ کسی مثل من جذاب تو دل برو نیس خخخ فقط برای اینکه فک نکنه من چیزی کم دارم توهم امتحان کن ضرر نداره